Nuorisoseura uudelle vuosituhannelle

Putkilahden nuorisoseura piti syyskokouksensa ennen vuosituhannen vaihtumista 29.12. Seuralassa. Esityslistan mukaisesti vahvistettiin seuralle vuodelle 2000 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Toimintasuunnitelma pitää sisällään perinteikästä iltamatoimintaa, kilpailuja ja harrastepiirien ylläpitoa. Keskeisimmäksi keskusteluaiheeksi nousi kuitenkin Seuralan remontin aloittaminen ja vaiheistaminen. Seuralaan on laadittu korjauspiirrokset, joiden pohjalta talo tulisi saamaan uuden keittiö- ja ravintolasiiven sisävessoineen. Salin lattia näyttämö mukaan lukien kaipaa uusimista, jotta jatkossa vältytään onnettomuuksilta. Lattia on näyttämön edestä niin laho, että se enteellisesti polkan tahdissa notkahtaa useita senttejä alaspäin.

Kokouksessa päädyttiinkin remontin aloittamiseen nimenomaan salin lattian osalta jo kevättalven aikana. Nuorisoseura on saanut EU-rahaa 28 000 mk Seuralan remonttia varten ja omasta takaa löytyy omarahoitusosuutta. Hankkeen koko kustannusarvio on noin 85 000 mk. Remonttiin pyritään kuitenkin vielä saamaan ulkopuolista rahoitusta opetusministeriön ja raha-auto-maattiyhdistyksen kautta. Nuorisoseura pyrkii ehostamaan myös talon ympäristöä jatkossa, mutta ensisijainen tavoite on kuitenkin saada Seurala kuntoon.

Pentti Könnö jatkaa

Nuorisoseuran puheenjohtajana on jo pitkään toiminut Pentti Könnö. Kokouksessa yksimielisesti annettiin Pentille jatkoaikaa puheenjohtajuuden osalta huolimatta hänen pienestä vastaan pyristelystä. Seuran johtokunnassa työskentelevät puheenjohtajan lisäksi Mirja Könnö, Irene Heinonen, Veikko Perttula, Niilo Huujärvi, Jorma Autioniemi ja Irma Turma. Johtokunnan varajäseniä ovat Virpi Ruth ja Erkki Hakanen. Tilintarkastajina toimivat Aino Riikonen ja Anna-Liisa Sorvali. Tilejä puolestaan hoitaa Marja Riikonen.

Seuran toiminnasta tiedotetaan ilmoitustauluilla, Korpilahti-lehdessä ja kylälehdessä. Putkilahden Nuorisoseuran jäseneksi pääsee maksamalla 20 mk (aikuiset) tai 10 mk (alle 16 v.) Putkilahden osuuspankkiin seuran tilille tai jättämällä maksun jäsenkeräyslistan kautta konttorinhoitajalle. Maksun suorittamisen yhteydessä on hyvä ilmoittaa henkilötiedot, mikäli ei ole ennestään seuran jäsenrekisteriin niitä antanut.

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
1/2000 tammikuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Järettömän työtähän tämä on, kesähän tämän kuitenkin tekisi sanoi Rantasen Oskari, talvella lunta kun lapioi.