Tonttien ja asuntojen Internet-markkinointi alkaa

Putkilahden Kylälehti tarjoaa omakotitalon rakentamiseen tarkoitettujen tonttien ja valmiina olevien rakennusten markkinointiin ILMAISTA MAINOSTILAA maaliskuun lehden yhteyteen tehtävään Asuntomarkkinat-liitteeseen.

Liite tullaan julkaisemaan näyttävänä mainoksena myös internetissä Putkilahden kylälehden sivujen yhteydessä. Internet tarjoaa maailmanlaajuiset markkinamahdollisuudet sinunkin tontillesi. Kylälehden sivuilla vierailee kuukausittain keskimäärin kaksisataa kävijää [esim. tammikuussa 510 kävijää, lat.huom].

Mainosliite toteutetaan markkinoitavasta kohteesta annetuilla perustiedoilla sekä siihen liitetään valokuva ja karttasijainti kylän alueella. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus saada tonttisi markkinoitua MAKSUTTA.

Voit itse vaikuttaa mainoksen ulkonäköön ja toteutukseen ottamalla yhteyttä päätoimittajaan viimeistään 20.2. Markkinaliitteeseen pääsee mukaan kuusi ensiksi ilmoittautunutta ja tarvittaessa julkaisemme uuden mainoksen kesän alussa.

Mainonnan kohteena voi olla myös valmiina olevat asuintalot ja huoneistot. Kesämökkejä emme tällä kertaa mainosta, sillä tällä kampanjalla tavoittelemme pysyvän asukaskannan saamista kylälle lainkaan väheksymättä vapaa-ajanasukkaita.

TULE MUKAAN MAINOSKAMPANJAAN, LUODAAN UUTTA TULEVAISUUTTA KYLÄÄN

Ota yhteyttä 20.2. mennessä
Anne-Maria Perttula
p. (014) 825127 (koti) tai 8801258 (työ)

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
2/2000 helmikuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Järettömän työtähän tämä on, kesähän tämän kuitenkin tekisi sanoi Rantasen Oskari, talvella lunta kun lapioi.