Kevät tuo maansiirtokoneet Kilvensalmeen

Kilvensalmen kunnostamishanke on viivästynyt aikataulullisesti, koska alueen ruoppaus ja parkkipaikan pinnoitustyöt eivät urakoitsijasta johtuen toteutuneet siten kuin oli suunniteltu. Työ on siirtynyt keväälle ja se aiheuttanee alueen käyttäjille jonkin verran harmia ennen kesää. Työ tullaan toteuttamaan siinä laajuudessa kuin aiemmin oli sovittu. Työn tulisi olla valmis 14.5. mennessä.

Tämän vuoden tavoitteeksi olemme siis asettaneet parkkialueen kuntoon saattamisen ja jätekatoksen rakentamisen alueen käyttäjiä varten. Lisäksi lähde kunnostetaan jossain vaihetta kesää. Kun maansiirtotyöt ja ojat ovat valmiita, on veneidenlaskupaikan kohtaan tarkoitus valaa betonista tasanne/ajoluiska, joka helpottaa veneiden laskua. Tätä työtä varten järjestetään talkoot ja niiden päällysmiehenä toimii Reino Kakkonen, joka on luvannut lahjoittaa betonin ko. luiskaan. Toinen talkoiden paikka on sitten myöhemmin kesällä, jos saamme rahaa kasaan riittävästi jätekatosta varten.

Hanke siis elää rahavarojensa puitteissa. Kasassa on tällä hetkellä sen verran rahaa, että maansiirtotyöt saadaan kutakuinkin tehtyä. Rahavaroja kartutetaan kevään aikana mm. Talvitapahtumalla Kilvensalmessa ja käyttömaksuilla. Autopaikan hinta on 60 mk ja venepaikan hinta 40 mk. Maksu ohjautuu Putkilahden kyläseuran Kilvensalmen projektin omalle tilille Putkilahden osuuspankkiin tilinro 516616-47669. Hanke ottaa vastaan niin raha- kuin materiaalilahjoituksia. Tarvitsemme rakennusmateriaalia ja arpajaisvoittoja tämän vuoden aikana.

Toivon hartaasti, että hankkeemme olisi myötätuulessa tänä vuonna ja saisimme sen niin pitkälle, että voisimme yhdessä todeta ponnistelumme tulokset toimivana kokonaisuutena ja nauttia niiden tuomasta mielihyvästä. Talkoilla ja yhteisillä ponnisteluilla saamme varmasti hankkeen toteutumaan joskin aikataulu ei aina pidä vaikka kuinka yrittäisi jouduttaa asioita. Mikäli lukijakunnalla on hyviä ideoita ja ajatuksia hankkeen eteenpäin viemiseksi, ottakaa yhteyttä projektiryhmän jäseniin tai projektivastaavaan. p. (014) 825127 (koti), 8801258 (työ), sähköposti annemaria.perttula@thky.joutsa.fi

ANNE-MARIA PERTTULA
PROJEKTIVASTAAVA

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
3/2000 maaliskuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Eihän hevosen kanssa niin heikoille jäille pidä mennä että sinne ittesä puottaa sanoi ennen Kouhin Matti kun kuuli että hevosiaan jäihin olivat pudottaneet. Kävipä myöhemmin eräänä keväänä myös Matille että hevonen omassa rannassa putosi jäihin ja täytyi apua ruveta huutamaan. Naapurista eivät heti auttamaan kiirehtineet kun Matin sanonnan muistivat. Kaipa Mattikin puheensa muisti, rupes huutamaan: tulkaa edes maksua vastaan auttamaan. Ja naapurit meni Matin hevosen jäistä nostamaan eikä siinä maksua otettu. Eikä sen jälkeen enään Matti heikoille jäille menosta mitään puhunut.