Etusivulle...

Kevään 2000 suuret tonttimarkkinat!!

Putkilahdesta löytyy tontteja moneen makuun
Valitse näistä ja rakenna oma talosi (katso tonttien sijainti kartalta)

Tontti 1 sijaitsee Etu-Varmantien (yksityistie) varressa n. 10 km päässä kyläkeskustasta. Tontti on eteläinen, erittäin lämmin pelto, joka on suuruudeltaan 7500 neliötä. Puutarhaihmisen ihannetontti. Sähkölinja vieressä ja tontilla kirkas-vetinen lähde. Tontti on lohkottu ja siihen sisältyy oikeus kalastusvesiin. Venepaikan voi lunastaa Kilvensalmen venevalkamasta (n. 1 km päässä tontilta). Tontin hinta 5 mk/neliö. Tonttia myy Aili ja Viimo Salo p. (014) 825193.
Tontti 2 sijaitsee Kouhinsalon yksityistien varressa n. 7 km päässä kylä-keskustasta. Tontti on peltoon rajoittuva metsämaa-alue, jolla on hyvä puusto. Pohja on tasainen. Sähkölinja tontin rajalla. Tontilta avautuu kauniit näköalat peltojen yli Otavajärvelle. Tonttia ei ole lohkottu ja sen koko sopimuksen mukaan 2000 - 5000 neliötä. Tontin hinta 7 mk/neliö sisältäen puuston. Luonnon kauneutta ja maalaismaiseman rauhaa rakastavan ihannetontti! Tonttia myy Matti Saltiola p. (014) - 825269
Tontti 3 sijaitsee Kullaimentien varressa vajaan kilometrin päässä kyläkeskustasta. Se on etelään päin oleva rinnetontti, jolla kasvaa nuorta kuusi- ja koivumetsää. Näköalat avautuvat suoraan etelään peltomaisemien yli kohti Huuvuorta ja Hevoskukkuloita. Pohja on kivetön ja tontin rajalla on pieni pelto, jossa erinomainen kasvimaan pohja. Metsästys- ja kalastusmahdollisuudet miltei kotiovelta. Tontin koko neuvoteltavissa 3000 - 5000 neliön suuruiseksi. Sähköpiste 200 m päässä tontista. Tonttia ei ole lohkottu. Tontille johtava tie on tiehoitokunnan hoitama tiealue. Hinta sopimuksen mukaan. Tonttia myy Oiva Rantanen p. (014) 825202 tai( 0400) 887493.
Tontti 4 sijaitsee Korospohjan yksityistien varressa noin kahden kilometrin päässä kyläkeskustasta. Se on valmiiksi lohkottu tontti, jolla on sijainnut aiemmin asuinrakennus. Tontilla on edelleenkin ulkorakennuksia ja sähköliittymä. Pinta-alaltaan peltotontti on 1,3 ha. Tontilta avautuu pelto- ja metsänäkymät Korospohjan alueelle ja vieressä kumpuaa Vaaruvuori. Koroslahdelle matkaa n. 300 m tontilta, joten veneilyyn, kalastukseen ja luonnossa liikkumiseen on mahdollisuudet miltei kotiovelta. Hinta sopimuksen mukaan. Tonttia myyvät Risto ja Jorma Mattila p. (014) 825277 (Jorma).
Tontti 5 sijaitsee Mansikkatien varrella vajaan kilometrin päässä kyläkeskustasta ja sijaitsee pienen mäen harjanteella, josta on upeat näköalat koko kylän alueelle. Tontti on Peuhanniemen keskeisimmällä paikalla, ikkunasta saa avautumaan kylämaiseman parhaimmillaan; lehmät laitumella, Päijänteen pilkahdusta ja jylhiä metsämaisemia. Tontin pohja on sekä kalliota että metsämaata, osittain vanhaa pellon pohjaa. Tontilla kasvaa pihlajaa, mäntyä ja katajaa. Koko sopimuksen mukaan 3000 - 5000 neliötä. Sähköpiste n. 300 m päässä. Tonttia ei ole lohkottu ja kulku tontille tiehoitokunnan tiealueen kautta. Hinta 10000 - 20000 mk koosta riippuen. Tonttia myy Erkki Hakanen p. ( 014) 825114.
Tontti 6 sijaitsee Korpilahti-Joutsa (Vespuolentie) maantien varrella aivan tien laidassa ja sieltä aukeaa huikea näkymä Nokkoselle (Päijänteen lahti) ja maalaismaisema parhaimmillaan. Tontti on pelto- ja metsämaata, muodoltaan puolikuu. Tontilla sijaitsee lähdekaivo ja sähkölinja aivan tontin rajalla. Valmiiksi lohkottu ja määräalaltaan 5000 neliömetriä. Rakennusluvan saa isompaankin rakennukseen (paritalo, rivitalo). Tonttia myy Aulis Hakanen p. (014) 825106 (iltaisin).
Tontti 7 Vespuolentien ja Hauhanpohjantien risteyksessä sijaitseva 2,2 ha määräala, jolla nuorta metsää ja vanhaa pellonpohjaa. Kyläkeskustaan matkaa n. 2 km. Tontilla lähde ja sähkölinja vieressä. Etelärinne, josta kaunis näköala Nokkoselle (Päijänteen lahti). Tontin koko voidaan sopia 0,3 ha - 2,2 ha. Hinta tontin koosta riippuen alkaen 15 000 mk ylöspäin. Tonttia myy Esko Perttula p. (0400) 762211.