Putkilahti Jazz, Blues yms

Kesäinen musiikkitapahtuma järjestettiin jo toisen kerran Putkilahdessa Seuralan ja Virran Puodin lähistöllä 10.6. Sadesään varalta Virran puodin päädyssä oleva esiintymiskoroke oli katettu kevytpeitteillä, Seuralan pihamaalla oli suuri teltta ja sadekatoksia yleisöä varten. Kuin tilauksesta säiden haltia juhlapäivän aamuna raotteli pilviverhoa sen verran, että talvi- tai sadevaatteita ei tarvittu ja kaikki saattoivat nauttia mukavasta yhdessäolosta musiikin merkeissä keveissä kesävarusteissa. Erityisen sopivalta näytti joidenkin vieraiden mukaansa ottama picnic-huopa, jonka päällä saattoi istuskella, seurustella ja napostella eväitä omissa ryhmissään.

Tarkkaa laskua tilaisuuden vieraista ei pidetty. Autoja oli lähistölle parkkeerattu paljon, useita kymmeniä, mutta ei kuitenkaan ruuhkaksi asti ja kaikki halukkaat pääsivät paikalle myös autokyydillä. Hyvin monet viisaasti jättivät autot kotiin ja tulivat kävellen tai polkupyörillä. Ihmisiä tuli ja meni koko viisituntisen ohjelman ajan. Yhteensä yleisöä on ollut arviolta yli sata henkeä ja esiintyjiäkin oli täysi linja-autolasti.

Tilaisuuden käytännön järjestelyistä vastasi kyläseura ja PJ Veikko Riikonen. Kiitokset Veikolle ja koko talkooväelle onnistuneen tilaisuuden toteuttamisesta.

Valto Koskinen

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
7/2000 heinäkuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Älä koskaan ala työtäs ennenkuin olet sen täysin ymmärtänyt sanottiin minulle lapsena ollessani. Tämän henkilön nimeä en enää muista, joka näin neuvoi.