Näytelmäpiiri hakee väkeä

Putkilahden nuorisoseura piti vuosikokoustaan Seuralassa 27.12. Kokouslistalta löytyivät sääntömääräiset kokousasiat. Vuoden viimeinen kokous vahvisti seuralle talousarvion ja toimintasuunnitelman. Nuorisoseura on jo useamman vuoden ajan keskittynyt järjestämään talvikaudella pilkki- ja hiihtokilpailut. Kesäkauden ohjelmistoon on kuulunut 2-3 iltamaa seuran omalla talolla. Viime vuonna toteutettu virkistysmatka yhdessä kyläseuran kanssa toteutunee tulevanakin toimintakautena. Seuran omaa harrastustoimintaa ovat edustaneet vahvasti orkesteritoiminta ja näytelmäpiiri. Näytelmän rakentaminen tulevaa kesäkautta varten on alullaan ja nyt peräänkuulutetaan niin näyttelemisestä kiinnostuneita kuin ohjaukseen taitoja omaavia henkilöitä. Toiveita on esitetty kylän ulkopuolelta tulevasta ohjaajasta. Näytelmästä kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Irene Heinoseen.
Nuorisoseuran taloa on vähin erin viime vuosien aikana kunnostettu ja työtä on tarkoitus jatkaa tulevanakin toimintakautena rahavarojen sallimissa puitteissa. Viime kesänä rakennettu uusi salin lattia hohtaa uutuuttaan ja tarkoitus on viedä remonttia kohti keittiötä.

Pentti Könnö luotsaa seuraa Nuorisoseuran pitkäaikainen puheenjohtaja sai edelleen luottamuslauseen ja jatkaa tehtävässään tulevana toimintakautena. Seuran johtokuntaan valittiin Aila Pöytäkangas, Erkki Hakanen, Mirja Könnö, Niilo Huujärvi, Irma Turma ja Jorma Autioniemi. Tilit tarkastavat Anja Peuha ja Tauno Rantalainen. Seuralan talonmiehen tehtäviä on pitkään hoitanut Eero Rantanen, joka terveydellisistä syistä on jättämässä tehtävän. Uuden talonmiehen hankinta jätettiin johtokunnan ja puheenjohtajan hoidettavaksi.

A-MP

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
1/2001 tammikuu


Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Silloin köyhän lapsen on töihin lähdettävä, konttaamasta kun käveleen nousee.