Joulumyyjäiset

 

Putkilahden seurakuntapiiri oli jälleen koonnut joulunaluspäiville runsaan myyjäispöydän osuuspankin kerhohuoneelle. Väkeä oli kokoontunut miltei tuvan täydeltä. Myyjäisten myötä laukaistiin joulun tunnelma mukana olijoiden mieliin.
Ohjelmallisena antina kuultiin joulurunoja, musiikkia, yhteislaulua ja seurakuntapiiriläisten matkakertomus Israelin matkastaan ja kokemuksista tuolta matkalta. Jeesuksen jalanjälkiä olivat olleet kulkemassa Annikki Saarinen, Enna-Liisa Sorsa ja Kirsti Koskinen, jotka kukin olivat kokeneet matkan antoisana, mieleenpainuvana ja puhuttelevana. Jeesuksen syntymäkaupunkiin Beetlehemiin he eivät olleet päässeet siellä vallinneiden levottomuuksien vuoksi, mutta tämä ei matkalaisia tuntunut lainkaan harmittavan. Israelin kuulumisia saatiin myös kuulla lähetyssihteeri Helena Hakalan lukeman kirjeen kautta.
Myyjäispöydän antimia lähdettiin huutokauppaamaan meklarina toimineen Amos Hokkasen johdolla. Tavara ja raha vaihtoivat omistajaa tuttuun tapaan ja myyjäisten tuotoksi voitiin kirjata lopullisen laskennan jälkeen 2687 mk.
A-MP

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
1/2001 tammikuu


Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Silloin köyhän lapsen on töihin lähdettävä, konttaamasta kun käveleen nousee.