Vierailu vanhustentaloon

Putkilahden seurakuntapiirin vierailuvuorossa oli vanhustentalo 6 päivänä helmikuuta 2001. Nyt on valmistunut Korpilahdelle uusi hieno veteraanitalo Korpihovi Pukkalanmäelle. Meidät ohjattiin sinne pitämään tervehdyskäyntiä. Siellä toimii uusi päiväkeskus. Olihan siellä väkeä ehkä neljäkymmentä. Vanhustentalon asukkaista ei varsin moni sinne jaksanut tulla, vaikka ei se kaukana olekaan. Saimme tutustua tähän hienoon viihtyisään taloon, johon on vielä mahdollisuus hakea asukkaaksi. Siellä on hienot turvalliseksi varustetut saunat ja peseytymistilat sekä kaikkea mitä tarvitaan.
Olimme varanneet tuoreet pullat ja kakkua ja tarjosimme kahvit.Talon toiminnanohjaaja Pirkko Keränen toivotti meidät tervetulleeksi
Ohjelmaksi meillä oli varattu tervehdyssanat, jotka lausui Kirsti Koskinen. Aili ja Viimo lauloi sekä Kaisa Reina puhui. Aino Riikonen lausui. Mukana oli vielä Anna-Liisa Sorvali, Enna-Liisa Sorsa ja Annikki Saarinen. Välillä lauloimme yhdessä muutaman virren. Talon asukkaillakin oli ohjelmaa. Reino Koivusalolla ja hänen vaimollaan oli varattuna lausuntaa. Näin kului pieni hetki rattoisasti yhdessä rupatellen. Kerrrottiin kuulumiset ja saimme heiltä vastaavasti tätä elämän viisautta. Olihan siellä muutama Putkilahdestakin lähtöisin oleva vanhustentalon asukas. Kävimme lähtiessä tervehtimässä niitä putkilahtelaisia, jotka eivät jaksaneet mukaan tulla.

Seurakuntapiirin puolesta
KMK

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
3 /2001 helmikuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Loppa Matti lopsottelee
taula hattu päässä, karhunnahkat korvissa ja kyntyset on jäässä.