Urheiluseura Ketterä ry:n yleinen kokous

Putkilahden urheiluseura Ketterä ry:n ylimääräinen yleinen kokous pidetään lauantaina 21.7.2001 Putkilahden urheilukentällä kello 12.00.

Kokouksessa valitaan seuralle uusi johtokunta (puheenjohtaja ja 6 jäsentä) ja päätetään vuosien 2001 ja 2002 urheilutoiminnasta.


Kylää yhdistävä voima

Ketterä ry on perustettu vuonna 1936, alkuperäinen nimi on Voimistelu- ja Urheiluseura Putkilahden Pyrintö ry. Käynnistyessään seuran kerrotaan yhdistäneen eri piireihin jakautuneet kylän urheiluharrastajat.

Kylän yhdistystoiminnan hiljainen kausi osui 60- ja 70-lukujen vaiheeseen. Urheiluseura oli silloin viimeisiä aktiivisesti toimineita harrastusjärjestöjä. Kylän toiminnan viritessä jälleen 70-luvun loppupuolella käynnistyi myös urheiluseuran toiminta muutamaksi vuodeksi nuorten harrastajien toimesta. Nyttemmin on taas vietetty lähes täydellistä hiljaiseloa.

Maakunnallisestikin merkittävää toimintaa

Vahvoina vuosinaan urheiluseura oli jopa maakunnallisesti merkittävä kilpailujen järjestäjä. Viisikymmenluvun lopulta säilyneissä pöytäkirjoissa näkyy innostus kilpailujen järjestämiseen, jota varmasti oli lisäämässä täysin uudistettu urheilukenttä. Esimerkiksi kesällä 1958 järjestettiin 3.7. piirikunnalliset yleisurheilukilpailut, sitten jäsentenväliset yleisurheilukilpailut 3.8. ja vielä yhdet piirikunnalliset kilpailut 25.8.1958. Tästä kilpailusta mainitaan pöytäkirjassa mm se, että ruotsalaisviestin kiertopalkintoa puolustava seura oli Toivakan Rivakka.

Vastaavasti vuoden 1959 toimintasuunnitelmaan oli kirjattu kahdet jäsentenväliset hiihdot, kolmenseuranhiihto, kylänympärijuoksu sekä kahdet piirikunnalliset, kahdet jäsentenväliset ja yhdet luokittelukilpailut yleisurheilussa.

Veikko Perttula

Etusivulle...

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Ei anneta vaikka kuinkas pyydät, sitten vasta kun pappi on yhteen liittää siunannut, sitten kyllä vaikka jo kirkon porstuassa sanoi tyttö Putkilahdesta.