Putkilahden internet-sivut uudistuvat

Kyläseuran teettämän kyselyn perusteella on hahmoteltu kylän uusien nettisivujen sisältöä. Sivut tulevat osoitteeseen http://www.putkilahti.net ja korvaavat samalla "Putkilahden Uutisia Internetissä" sivuston putu.aloha.fi -osoitteesta. Sivujen kehittämisestä vastaavassa kyläseuran työryhmässä ovat Valto Koskinen, Ulla Arisalo ja Niilo Huujärvi. Teknisen toteutuksen päävastuussa on Visiopaja Oy.

Uuteen osoitteeseen siirrytään jo ennen sivujen uudistumista. Näin sivujen osoite leviää nopeammin käyttäjien tietoisuuteen.

Uusille sivuille tullaan rakentamaan mm. kuvagalleria. Kyläseura harkitsee myös tarjota kylän yrityksille, www.putkilahti.net -sivujen yhteyteen, oman sivun pientä korvausta vastaan. Kylän oma osoite antaa myös mahdollisuuden sähköpostiosoitteisiin jotka olisivat etunimi.sukunimi@putkilahti.net -muotoa, tämän tarpeellisuutta harkitaan kyläseurassa erikseen.

Veikko Perttula
Visiopaja Oy
veikko.perttula@visiopaja.fi

Etusivulle...

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Siinähän ne on tolpat, lue, sanoi Nurmis-Kalle, Nikkilän pellolla ojaa oli kaivamassa, ja reissumies kysyi kuinka pitkä matka tästä on Kärkistenlossille.