Heissan kyläläiset

Meitä on kohdannut suuri onni, sillä olemme löytäneet täältä luotanne maanpäällisen paratiisin, kodin Pilkasenniemeltä. Meillä on täällä uusi talo, rantasauna, autotallit ja nukkuma-aitta kauniissa niemen kärjessä Päijänteen rannalla kera hiekkarannan.

Olemme tulleet tänne maaseudun rauhaan kiireen keskeltä Jyväskylän Keljonkankaalta, jossa asuimme rivitalossa. Olemme "uusiopakattu perhe", johon kuuluu Tero, 40, Reija, 46, Ilari, 20, Irina, 18, ja Saija, 16.

Meidän perheen eukkokulta toimii taksiyrittäjänä Jyväskylässä ja isä toimii vihersisustajana. Olemme molemmat yksityisyrittäjiä ja olemme oppineet myös toistemme työt. Mikäli voimme olla avuksi palveluillamme, niin ottakaapa yhteyttä meihin, palvelemme teitä mieluusti.

Olemme saaneet kunnan päättäjiltä erittäin myönteisen vastaanoton saadaksemme Pilkasenniemen lupa-asiat kuntoon. Tästä suuri kiitos päättäjille. Myös ensikosketukset teihin, rakkaat putkilahtelaiset, ovat pelkästään olleet auttavia ja myönteisiä, kiitos siis teille.

Kiitos myös kyläseuralle saamastamme kukkatervehdyksestä ja kyläkirjasta, jotka olivat iloinen yllätys, kun Valto ja Marja kävivät ne meille vierailullaan tuomassa.

Tero ja Reija Alanko

PS. Meidät tavoittaa näistä numeroista: Tero (0400) 995 007, Reija (0400) 755 222

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
8 /2002 elokuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Se on niinkuin jo talollinen Putkilahden torppari.