Eestiläiset terveiset

On todella hankalaa kuvata tunteitamme sanoin, ja vielä vieraalla kielellä, mutta Putkilahti on mahtava paikka! Kaikki meistä; Taimi, Malle, Karis, Heidi, Krista ja Signe ovat samaa mieltä. Me tulimme kylän mansikkatilalle työhön heinäkuun alussa ja silloin oli aika epävakaista ja viileätä. Sitten tapasimme Simolan perheen ja he saivat meidät uskomaan, että aurinko paistaisi vielä. Emmekä olleet väärässä.

Ensimmäiset työpäivät olivat vähän vaikeita, mutta tavattuamme hyväsydämisiä ja ystävällisiä suomalaisia ihmisiä, aloimme tuntea olomme kotoisaksi.

(Klikkaa tästä täysikokoinen kuva.)

Meiltä ei puuttunut mitään. Meillä oli ranta missä uida ja ottaa aurinkoa. Vene millä soudella ja katsella auringon laskua. Ihana talo asumiseen. Olimme varmoja, että lähdettyämme Putkilahdesta kaipaisimme pian takaisin.

Kotona olimme ajatelleet, että olisimme pelkkiä työntekijöitä ja tekisimme vain työmme. Kun saavuimme Putkilahteen, tunsimme olevamme lomalla ja meitä kohdeltiin kuten kutsuvieraita. Mansikoiden poimimisen ohella teimme myös muita maataloustöitä. Muutamat meistä oli tämäntapaisissa töissä ensimmäistä kertaa ja näin työmatkastamme tuli todella hieno kokemus.

Me kiitämme kaikkia jotka tekivät olomme miellyttäväksi. Me nautimme jokaisesta minuutista!

Taimi, Malle, Karis, Heidi, Krista ja Signe

PS: Hyvää syntymäpäivää ystävälliselle Jafetille, joka sai meidät hymyilemään.

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
8 /2002 elokuu

Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Minoon saunassa syntynyt, kyllä erotan koriin pimeässäkin sanoi poika tytölle, tyttö kun epäili näkisikö poika häntä näin pimeässä oikein.