www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Merkittävä maaliskuu

Talvi on taittunut ja talitintti aloittanut pesänhakupuuhat. Nyt on aika tarkistaa, onko talitintin ja muiden tulevien kesäasukkaiden pöntöt kunnossa ja ellei niitä ole lainkaan, voi ne kätevästi hankkia Virran Puodista.

Maaliskuu tuo tullessaan merkittäviä tapahtumia. Ympäristökeskus järjestää keskustelutilaisuuden Koulupuistossa maisemanhoitosuunnitelmasta ja kaavoitusasioista. Nyt on aika tulla lausumaan kommentteja ja vaikuttamaan Putkilahden kehittämiseen. Tuodaan tahtomme nyt esiin eikä jälkikäteen valittamalla.

Maalisvaalit käydään eduskuntaan pyrkivien osalta ja 16.3. on aika valita meille sovelias ehdokas ajamaan meille tärkeitä asioita. Siis kaikki vaikuttamaan vaalien kautta.

Ja sitten sokerina pohjalla vietämme maaliskuun 23. päivä tämän lehden 10-vuotissynttäreitä. Putkilahden kylälehden ensimmäiset koenumerot lähtivät jakoon kymmenen vuotta sitten maaliskuussa. Lehtemme on hyvin merkittävä voimainponnistus kylältämme. Talkootyöllä tehty ja useiden tahojen tuella olemme onnistuneet pitämään lehden hengissä ja kerran kuussa ilmestyvänä lukupakettina puhtaasti paikallisista asioista kertoen.

Onneksi olkoon siis meille!

Putkilahdessa 1.3.2003
Anne-Maria Perttula
päätoimittaja

[Putkilahden kylälehden 3/maaliskuu 2003 pääkirjoitus.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke