www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Kyläkirja kerinnee kesäksi

Paljonko Heikkilän vaari sai eläkettä? Mitä teki Rättä-Kalle? Kuka oli Kaima-laivan perämies? Missä asui "Ison kiven politikko"? Kuinka kylä sai koulun kahdesti? Kulkiko Korospohjassa pikajuna? Mitä sai saaliiksi Töppöspohjan turkismetsästäjä? Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin kysymyksiin vastaa Putkilahden kyläkirja, joka alustavan aikataulun mukaan julkistetaan Koulupuistossa Korpilahti-päivänä 13. heinäkuuta 2003.

Kyläseuran kirjatoimikunnan ja Paikalliskulttuurihanke Kumotuksen yhteistyönä syntyvä teos on sanan mukaisesti kyläkirja. Mainittujen tahojen lisäksi niin monet vaki- ja kesäputkilahtelaiset ovat osallistuneet aineiston tuottamiseen, että hyvällä syyllä voidaan puhua koko kylän hankkeesta. Aktiivisuus näkyy myös lopputuloksen laajuudessa, jonka osalta tarkempi arvio saadaan alkamassa olevan taittotyön edistyessä. Joka tapauksessa B5-kokoisessa (170x250 mm) kirjassa on sivuja useampi sata - eikä ensimmäinen numero ole kakkonen.

Mikäli haluat varmistaa, että painos ei lopu kesken, ilmoita kiinnostuksesi kylälehden toimitukseen Valto Koskiselle, p. 050-563 7344 tai sähköpostilla valto.koskinen@pp.inet.fi . Kyse ei ole ennakkotilauksesta, vaan alustavasta tiedustelusta, jolla selvitetään kirjan lopullinen painosmäärä. Kappalehinta asettunee 25 euron tietämille.

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 5/toukokuu 2003]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke