www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Tapahtumarikasta kesää

Putkilahden kesä on täydessä vauhdissa. Peltotyöt loppusuoralla ja kiireinen valmistautuminen kesän tapahtumiin on käynnissä. Tämä kesä tarjoaa erityisen paljon katseltavaa, kuunneltavaa ja nautittavaa.

Suomi meloo - tapahtuma ja Jazz-tapahtuma Koulupuistossa tulee kokoamaan väkeä runsaasti keskikylän raitille. Tapio Leino on onnistunut houkuttelemaan tällä kertaa Maija Hapuojan vierailevaksi solistiksi jazz-tapahtumaan. Kylmä kesäkuun alku toivon mukaan kääntyy lämpimäksi ja aurinkoiseksi, sillä onhan toki mukavampi kuunnella nurmikolla istuen musiikkia kauniissa säässä kuin värjötellä telttasuojissa. Jazz-paidat ovat myynnissä Virran puodissa ja paitojen tuotolla katetaan osa tapahtuman kuluista. Pääsymaksua ei edelleenkään peritä, joten kannattaa hankkia paita ja siten tukea seuran toimintaa.

Heinäkuun alku tuo mukanaan sitten Kylä kelpaa - asumismessutapahtumat. Putkilahden Nuorisoseurantalo ja Koulupuisto saavat neljän eri taiteilijan töitä seinilleen ja sen lisäksi koululla on suoramyyntipiste ja kahvio. Jukka Ammondt konsertoi heinäkuun kuudes päivä ja Korpilahti-päivät vietetään koululla 13.7.

Asumismessutapahtumat pitävät toki paljon muutakin ohjelmistoa sisällään ja kannattaakin poimia infopisteestä viikkojen ohjelmistot ajoissa. Nyt kannattaa pistää kylä koreaksi, tuoda omat tuotteet ja osaaminen esille.

Putkilahden kylälehti pyrkii olemaan mukana kesän tapahtumissa parhaansa mukaan. Mikäli sinulla on mahdollisuus avustaa lehteä juttujen teossa tai kuvamateriaalin muodossa, ota ihmeellä yhteyttä. Vakituista kesätoimittajaa emme ole saaneet ja olemme kiitollisia kaikesta avusta lehden tuottamisen suhteen.

Nautinnollista alkukesää teille kaikille !

Putkilahdessa 1.6.2003
Anne-Maria Perttula

[Putkilahden kylälehden 6/kesäkuu 2003 pääkirjoitus]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke