www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Putkilahti Jazz & Blues 2003

"Aina tätä samaa", sanoi Vesalan ukko
Putkilahden jatsijuhlien esiintyjälistaa lukiessaan.
Ukko oli väärässä, on listalla uusiakin esiintyjiä.

Swingin Ystävät ry:n JYTKE-BigBand esiintyy Mika Heltelän johdolla. BigBandin laulusolistina on parin vuoden ajan toiminut Krista Huikko ja hän on nyt ensi kertaa mukana Putkilahdessa.

Kristan ohjelmistoon kuuluvat jazz-standardien ohella suositut kotimaiset ikivihreät.

Myöskin Jyväskylän Puhallinorkesteri on Putkilahden vakiovieras. Kapellimestarina toimii Nikke Isomöttönen. JPO on perustettu v. 1961 ja sen vahvuus on 40-45 soittajaa. Nyt mukana lienee hiukan pienempi kokoonpano. Lisätietoja orkesterista löytyy osoitteesta http://personal.inet.fi/musiikki/jpo

Maija Hapuoja

Maija Hapuoja tunnetaan erityisesti Heikki Sarmannon sävelten tulkitsijana. Sarmannon musiikkia on nytkin mukana jazzin ikivihreiden ohessa. Maija Hapuojaa säestää Tapio Leino Swingband.

Tapio Leino

Willie&The Wolves esiintyy vanhassa kokoonpanossaan lähes kahden vuoden keikkatauon jälkeen. Wolvesin jäseniä on työllistänyt mm. ulkomaisten blues-laulajien Suomen-kiertueiden säestäminen kuten kotisivulta ( http://www.cc.jyu.fi/~prejaa/wolves.html) on luettavissa.

Viimeisenä esiintyy yhtye nimeltä The Divisional Island, joka ei soita heavy metallia, kuuntele vaikka kotisivulta www.tdiband.com jos et usko. TDI tulee Putkilahteen kokoonpanolla Tuomas Pynnönen kitara, Juha Mäkinen basso, Pastori koskettimet, Eetu Pakkanen rummut ja Reetta Linjama laulu.

Musiikki alkaa n. klo 12 ja päättyy viimeistään silloin kun teltta kääritään pakettiin. Kaunis aurinkoinen sää on tilattu. Tilaus on kyllä vielä vahvistamatta.

Tapio Leino

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 6/kesäkuu 2003.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke