www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Putkilahden heinäkuu alkaa elvistellen

Heinäkuu on alussa ja kesä parhaimmillaan. Ilmojen osalta lämmintä vielä kaivataan. Tänä kesänä luonto näyttäisi hieman kulkevan viiveellä, mikäli juhannusruusuihin on uskomista. Juhannuksesta on jo miltei kaksi viikkoa ja nyt ruusu kukkii. Sateet tosin tietävät sieniä ja niitä tässä odotellaankin. Mattopyykki odottaa veden lämpiämistä ja katseet alkavat kääntyä metsään mustikkasadon tarkasteluun.

Putkilahti aloittaa heinäkuun elvistellen. Korpilahti-viikko tarjoaa monenlaista tapahtumaa ja kun siitä pääsemme eroon ovat Kylä kelpaa - asumismessut täydessä käynnissä. Doctor Ammondt orkestereineen aloittaa 6.7. tarjoamalla Elvistä ja tangoja latinaksi Koulupuistossa ja viikko päättyy Korpilahti-päivään samoin Putkilahdessa. Samaan aikaan Koulupuiston tilat ovat varattuna taiteelle. Helmer Selinin näyttely aloittaa kulttuurikavalkaadin, johon liittyvät Voitto Salmelan ja Koskisen perheen taidenäyttelyt viikkoa myöhemmin. Paikalliskulttuuri on vahvasti esillä ja siitä kannattaa hieman elvistelläkin.

Kyläseura on mukana tapahtumien järjestelyissä ja kaikki apu on nyt paikallaan. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos teiltä löytyy aikaa tulla mukaan tapahtumajärjestelyihin. Me tarvitsemme teitä kaikkia.

Saimme myönteistä ja rohkaisevaa palautetta kesäkuun tapahtumista ja jäimme taloudellisesti omille tällä kertaa. Tapahtumien yksi tavoite on myös kartuttaa kyläseuran varoja tulevaa koulupuiston remonttia varten. Katto vuotaa - apua vuotavalle katolle - projekti tulee olemaan taloudellisesti seuraava haaste, jota varten jo nyt kerätään pääomaa. Tulevissakin tapahtumissa tulette näkemään ko. teemalla varustetun rahankeräystonkan, johon kaikki voimassa oleva valtakunnallinen raha kelpaa.

Kylä on huomion keskipisteenä heinäkuussa ja olen iloinen saadessani olla mukana työssä kylän hyväksi. Tervetuloa kaikki mukaan tapahtumiin nauttimaan ja viihtymään niiden annista.

Putkilahdessa 1.7.2003
Anne-Maria Perttula

[Putkilahden kylälehden 7/heinäkuu 2003 pääkirjoitus]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke