www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
MUKSUKLUBI TIEDOTTAA

Lasten ja nuorten kerhotoiminta käynnistyi 17.9. koulupuistossa. Kerhovetäjien osalta on jonkin verran muutoksia, koska viime talven vetäjät eivät enää pysty joka viikko kerhoa pitämään. Myös viikonpäivää jouduttiin muuttamaan keskiviikolle. Kerho on saanut myös oman nimen MUKSUKLUBI.

Kerhon johtajaksi on valittu Elina Jokinen ja varajohtajaksi Roosa Tuominen. Kyläseuran puolesta toiminnasta vastaa Anne-Maria Perttula. Toiminnasta tiedotetaan ilmoitustauluilla ja kerholaisille jaettavilla tiedotteilla. Mukaan voivat tulla kaikki 5 - 18 vuotiaat. Kerholaisia varten kyläseuralla on vakuutus. Kerhotoiminnassa on mukana 4H-yhdistys, jonka jäsenillä on omat etuudet, joista yhdistys tiedottaa erikseen.

Alustavasti syksyn kerhopäivät ovat:

  • 12.11. keskiviikko klo 18.00 (Vetäjänä Heljä Taavitsainen)
  • 26.11. keskiviikko klo 18.00 (Vetäjänä Mira Lahtinen, 4H-toiminnanohjaaja)
  • 3.12. keskiviikko klo 18.00 (Himmelityöt, jouluaskartelut. Vetäjänä Marja Riikonen, Mahdollisesti jatketaan seuraavana iltana 4.12.)
  • 6.12. lauantai (itsenäisyyspäivä) klo 14.00. Joulukauden avajaiset Kuhaniemessä. Leikkimielistä jouluohjelmaa, jouluista naposteltavaa ja joulupukki vierailee.
  • 7.12. Myyjäiset kirkonkylällä johon voimme valmistaa tuotteita myyntiin ja hankkia sitä kautta rahaa kerhon toimintaan. Erityisesti vanhemmat huomioikaa! Leivonnaiset ja joulukoristeet, piparkakkutalot menevät kaupaksi hyvin.
  • 17.12. keskiviikko klo 18.00. Pikkujoulukerho.

Mikäli sinulla on mahdollisuus osallistua kerhojen pitämiseen, ota yhteyttä Anne-Maria Perttulaan. Liikuntakerhossa tarvitaan erityisesti apuvetäjiä (Miehet hoi! Pojille kunnon vastusta pelikentälle avuksi )

Kerhotoiminta vaatii myös rahaa, ja toivomme myötämielistä suhtautumista erilaisiin varainhankintatempauksiin, mitä kerhossa keksitään.

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 11/marraskuu 2003.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke