www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Vuosi vaihtui, uudet haasteet odottavat

Mennyt vuosi oli Putkilahdessa täynnä tapahtumaa ja vilkasta toimintaa ainakin kyläseuran näkökulmasta katsottuna. Tuntuipa kesäkausi jopa liiankin tiukalta toiminnan näkökulmasta, kun tapahtuma toisensa jälkeen laittoi talkooväen koetukselle. Mutta siitä selvittiin ja voimme olla tyytyväisiä tapahtumiin monellakin tasolla.

Uusi vuosi tuo sitten uudet haasteet tullessaan. Juuri ennen joulua posti toi TE-keskuksesta päätöksen, jolla saatiin eu-rahaa koulupuiston korjaamiseen ja kehittämiseen. Saatu tuki ei toki yksin riitä kattamaan kuluja kuin 50-prosenttisesti, joten kylälle haasteeksi jää kattaa sekä rahalla että talkootyöllä toinen puoli puuttuvaa rahoitusta. Ensisijaisesti tavoitteena on saada koulun uudempaan rakennukseen uusi katto nykyisen vuotavan katon tilalle. Sen jälkeen katsotaan mihin rahkeet riittävät.

Kaikki toiminta ja aherrus kylän hyvinvoinnin eteen vaatii uskoa tulevaisuuteen ja yhteistä tahtoa. Toivon tämän vuoden tuovan esille tuon yhteisen tahdon. Talkooväkeä ja työtä kaivataan niin kyläseurassa kuin muissakin kylän seuroissa.

Putkilahden kylälehti jatkaa toimintaansa vanhaan tapaan. Lehden tilausmaksuilla katetaan lehden paino ja postituskulut, muu osa on talkootyötä. Jotta turvaat lehtesi ilmestymisen loppuvuoden ajan, on tämän lehden mukana jaettu tilausmaksulomake, jonka suorittamalla turvaat lehden tulon itsellesi. Helmikuun lehti lähtee postitse ainoastaan maksun suorittaneille.

Lopuksi toivotan kaikille kylälehden lukijoille hyvää alkanutta vuotta!

Anne-Maria Perttula

[Putkilahden kylälehden 1/tammikuu 2004 pääkirjoitus.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke