www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Nuorisoseura valmistautuu juhlaan

Putkilahden nuorisoseura viettää vuoden 2004 aikana 100-vuotisjuhliaan.

Nuorisoseuran talo on saanut kuluneen vuoden 2003 aikana uuden ravintolasiiven ajanmukaisine keittiöineen ja yleisöwc-tiloineen.

Syyttä ei johtokunta hymyillyt syyskokouksessa 29.12. jossa tiloja tarkasteltiin tyytyväisinä, mutta samalla pohdittiin remonttilaskujen tuomaa taloudellista riskinottoa. Osa remonttikuluista joudutaan kattamaan lainalla ja sen johdosta tulevien vuosien osalle lankeaa paineita taloudellisesti tuottavista toimintamuodoista.

Tulevalle toimintakaudelle suunniteltiin iltamatoimintaa, koulutus- ja kurssitoimintaa sekä perinteisiä pilkkikisoja pääsiäisen seutuun. Iltama-, kilpailu- ja talkootuotoilla sekä arpajaisilla pyritään kattamaan niin juoksevat kuin investointimenotkin.

Nuorisoseuran jäsenmaksuja on viime vuosien aikana suoritettu melko vaisusti. Seuran jäsenmaksuluettelo on Putkilahden osuuspankilla nähtävissä ja maksun voi suorittaa pankissa. Lisäksi jäsenmaksuasioissa auttaa Marja Riikonen, joka toimii seuran talouden hoitajana. Aikuisjäseniltä maksu on viisi euroa ja alle 16-vuotiailta kaksi euroa.

Vuoden 2004 johtokuntaan valittiin kokouksessa Erkki Hakanen, Sari Jokinen, Irma Turma, Jorma Autioniemi, Niilo Huujärvi ja Mirja Könnö. Nuorisoseuraa luotsaa puheenjohtajana Pentti Könnö.

Anne-Maria Perttula

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2004.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke