www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Laukaasta Putkilahteen

Me miespuoliset perheenjäsenet olemme syntyperäisiä keskisuomalaisia. Matti on Leivonmäeltä ja Vili Kuusaasta Laukaasta. Anna-Maija on syntynyt Ilomantsissa Pohjois-Karjalassa. Erilaiset koulutus- ja työtehtävät ovat vieneet meidät Vääksyyn, Lahteen, Jyväskylään ja Laukaaseen ennen Putkilahtea.

Olemme tunteneet reilut 20 vuotta ja naimisissa olemme olleet 15 vuotta. Harrastuksia ovat erityisesti musiikki, mutta myös lukeminen ja lenkkeily Vili-koiran kanssa. Matkustelukin on tuntunut välillä harrastukselta. Pikaisesti laskien olemme vierailleet 18 maassa ja yli 50 eri kohteessa. Juuri nyt parin vuoden tauon jälkeen on matkakuume iskemässä.

Matti ja Maija Nieminen sekä Vili-koira.

Putkilahdessa meitä on vetänyt puoleensa etenkin Kettuvuori. Vilin ansiosta polut ovat tutut. Tänäkin aamuna polun varrella oli useasti pysähdyttävä niin hengästyttävien kauniiden talvimaisemien edessä. Totisesti - Maa on niin kaunis, kirkas Luojan taivas...

Tervehtien putkilahtelaisia, kyläseuraa tulotervehdyksestä ja kyläkirjasta kiittäen Matti ja Maija Nieminen sekä Vili-koira.

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2004.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke