www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Muksuklubin toimintakalenteri keväällä 2004

Lasten ja nuorten kerhotoiminta käynnistyi 7.1. elokuvareissun merkeissä. Mukana matkalla oli kaikkiaan 23 lasta ja aikuista. Kävimme katsomassa Nemoa etsimässä sekä Taru sormusten herrasta uusimman elokuvan. Kiitos mukana olleille kuljettajavanhemmille sekä Markku Laineelle taksin lainasta.

Muksuklubin harjoitukset keittiössä. Kuvassa vasemmalta Elina Perttula, Sara Huujärvi ja Elina Jokinen.

Kerhoa pidetään kevään aikana joka toinen keskiviikko kuten syyskaudellakin pääsääntöisesti. Poikkeamista ilmoitellaan erikseen.

Kerhon tavoite on saada omat varat kasaan omalla toiminnallaan ja sen vuoksi laskiaisena tempaistiin ja mahdollisesti arpajaiset ovat myös tulossa. Tavoitteena on anoa avustusta kunnan vapaa-aikalautakunnan kautta liikuntavälineistön hankintaan.

Koska koulukiinteistön ylläpito maksaa kyläseuralle, joudumme perimään kerholaisiltakin pienen korvauksen tilan käytöstä tälle vuodelle viimevuotiseen tapaan. Kerhomaksu on perheen ensimmäiseltä lapselta 10 euroa ja seuraavilta sitten 5 euroa (perhealennus). Lisäksi retkien osalta aina jää omavastuuta kerholaisille itselleen jonkin verran. 4H-yhdistyksen jäsenet saavat omat tiedotteet ja jäsenmaksut.

Muksuklubi on hallinnollisesti tämän kauden ajan Putkilahden kyläseuran ylläpitämää toimintaa ja 4H-yhdistys on yhteistyökumppani toiminnassamme.

Alustavasti kevään kerhopäivät ovat:
17.3. keskiviikko klo 18.00
31.3. keskiviikko klo 18.00 Askarteluilta: pääsiäisaiheet
14.4. keskiviikko klo 18.00
28.4. keskiviikko klo 18.00 Vappubileet
12.5. keskiviikko klo 18.00 Kevättempaus
26.5. keskiviikko klo 18.00

Oheinen ohjelma on alustava ja siihen voi tulla muutoksia. Vanhemmat muistattehan että vetäjiä aina tarvitaan!

Anne-Maria Perttula

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 3/maaliskuu 2004.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke