www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Huutokauppa 19.6 klo 12 Koulupuistossa

Koulupuiston kehittämishankkeen omarahoitusosuuden kartuttamiseksi järjestetään koulukäytöstä poistetun irtaimiston

HUUTOKAUPPA 19.6.2004 klo 12.00 alkaen Koulupuistossa.
Huutokaupassa on myynnissä mm. vanhaa oppilaskirjastoon kuulunutta kirjallisuutta, opetuskirjoja ja -tauluja. Lisäksi huonekalujen puolelta löytyy mm. kunnossa olevia ja kunnostettavia pulpetteja, tuoleja, karttatelineitä ym.

Kirjallisuus on paketoitu nippuihin ja luetteloja on saatavilla ennen huutokaupan alkua tutustumista varten. Osa kirjoista on irtomyynnissä. Huutokaupattavaan tavaraan voi tutustua tuntia ennen huutokaupan alkua Koulupuiston tiloissa.

Huutokaupan yhteydessä voi lunastaa sopivaksi katsomallaan summalla vanhan ainekirjoitusvihkonsa muistoksi menneiltä ajoilta. Ainevihkoja löytyy seuraavien henkilöiden osalta: Ilmo Jantunen, Kaija Ikonen, Aulikki Ruth, Lea Jokinen, Veikko Mynttinen, Eeva Kumpunen, Raimo Rantanen, Veikko Saarinen, Sisko Salonen, Marja-Terttu Elfvengren, Lea Ikonen, Tarja Virtanen, Kimmo Mäkinen, Risto Mattila, Kyösti Koskinen, Erkki Saarinen, Veli Mynttinen, Pirjo Virtanen, Erkki Itäranta, Erkki Jermoranta, Juhani Mäkinen, Mirjam Perttula, Tellervo Huujärvi, Tuula Ruohtula, Leo Jokinen, Anna-Liisa Savela ja Anita Virtanen.

Huutokaupassa on mahdollisuus huutaa itselleen myös työapua. Huudettavat "rengit ja piiat" ovat lupautuneet mm. pihasuunnitelman tekoon, sekatöihin kotitaloudessa, siivoustehtäviin, traktoritöihin, lapsenvahdeiksi, parturointiin, hierojiksi jne. Vielä on mahdollisuus ilmoittautua myös "huudettavaksi".
Huutokaupan meklarina toimii Toivo Hautala.

Anne-Maria Perttula

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 6/kesäkuu 2004.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke