www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Seurakunnan tapahtumia Putkilahdessa

Mutasella vietettiin Vespuolen yhteisiä Ehtikkojuhlia 18.07.2004. Mukana oli kesäteologi Miika Ahola ja lähetyssihteeri Helena Hakala juontajana. Etu-Aasian nimikkolähetit kertoivat lähetystyön vaikeudesta kentältä. Tilaisuudessa lauloivat Aili ja Viimo Salo. Mukana oli viisikymmentä henkeä Korpilahdelta ja Putkilahdesta. Oittila on hiljentynyt, oli ehkä kaksi osanottajaa. Kirsti Jokinen oli keittänyt hyvän lihakeiton ja pullakahvit, joita myytiin nimikkolähettien työn tukemiseksi.

Rantailtaa vietettiin perinteiseen tapaan Salmensuussa 22.7.2004. Ilma suosi tilaisuutta ja lossikuljetus Viimon ohjaamana salmen yli tapahtui sutjakkaasti. Tilaisuudesta muodostui hyvin mieleen jäävä tilaisuus. Jumalan luomat puitteet antoivat tapahtumalle oman värinsä. Aili ja Viimo lauloivat yhdessä Ailin veljen, Kalervon, muistolle lauluja. Anja Autioniemi ja Kirsti Koskinen lausuivat runoja luonnon suuresta rikkaudesta. Kirkkoherra Timo Iskala puhui Jumalan suuresta rakkaudesta. Mukana oli ehkä viisikymmentä henkilöä.

Seurakuntapiirit lähtivät käyntiin 21.10.2004 Koskisella. Mukana oli rovasti Raija Ikonen.

Aune Ruthin muistotilaisuutta vietimme 28.11.2004 Osuuspankin kerhohuoneella. Aune oli kuollessaan Korpilahden vanhin asukas. Olisi täyttänyt 99 vuotta 23.11.2004. Aune oli; avarasydäminen, paljon työtä tehnyt, kylän keskeinen ihminen, ystävä kaikille. Siunaustilaisuus oli ollut Aunen toivomuksesta lähiomaisten keskuudessa Korpilahdella ja muistotilaisuus Kuhaniemessä. Aune oli lähetystyön ystävä. Omaiset ohjasivat muistamiset lähetystyön tilille. Otimme kaikki ne suurella kiitollisuudella vastaan. Siksi kokoonnuimme nyt kylän väen kanssa yhdessä. Lapset perheineen olivat mukana. Tilaisuus oli varsin lämminohjelmainen yhdessäolotilaisuus. Kirkkoherra Timo Iskala oli mukana.

Vuoden päätteeksi järjestettiin myyjäiset OP-kerhohuoneella 12.12.2004.

Kirsti Koskinen

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 12/joulukuu 2004.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke