www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura
Uuden vuoden koitoksista ja kujeista

Vuosi on jälleen vaihtunut, tällä kertaa melko hiljaisissa merkeissä. Aasian suuri humanitäärinen katastrofi on hallinnut tiedotusvälineitä jo viikon ajan. Hiljainen myötätuntomme on kaikkien sen kohteeksi joutuneiden kanssa ja toivottavasti se konkretisoituu myös avustuksina inhimillistä hätää lievittämään pyrkiville järjestöille.

Pyritään kukin kohdaltamme suojaamaan elämäämme ja läheisiämme olemalla maltin kanssa liikkeessä ja liikenteessä, käyttämällä heijastimia ja polttamaan kynttilöitä niistä katseella nauttien - ei nukkuen. Palovaroittimen toiminnan tarkistaminen on hyvä tapa: nappia kun painaa, niin pitää vingahtaa.

Kyläseuralle uusi vuosi tuo eteen normaalitoimien lisäksi Koulupuiston ulkotilojen parantamisurakan sekä vielä vähän itse kylätalon laittamista. Perhejuhlat, jumppasalin käyttö, näyttelyt, harrastepiirit ym. ovat jo osoittaneet talon ajavan asiaansa, mutta etenkin talviajalle odotellaan vielä kaikenlaista piristävää toimintaa - ideariihellä puituja ehdotuksia saapi ilmoitella johtokunnalle. Toiveissa on, että kyläläiset ottaisivat asian omakseen ja saataisiin kiinteistölle käyttöä jatkossakin.

Kylän rantayleiskaava-asia, kevyen liikenteen kulun parantaminen raitilla ja laajakaistainen tietoväylä ovat muina ”isoina kaloina” pinnan alla odottamassa; suuria haasteita on muitakin, joihin tarttumaan ovat uudet kasvot ja ajatukset tervetulleita. Empimättä, rohkeasti mukaan.

Putkilahden kyläseura ry ja johtokunta toivottaa kaikille kyläläisille ja kesäasukkaille hyvää alkanutta vuotta 2005 ja tarmoa toimiinne!

Putkilahden kyläseura ry
Timo Suominen
(puh. joht. 1.1.2005 alk.)
Kouhinsalontie 109
41870 Putkilahti
p. 0503011 493

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2005.]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke