www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Heipä hei lukijat!

Kevätauringon keltaisia terveisiä meiltä täältä seurakunnan päiväkerhon lapsilta! Pääsiäismunat on syöty ja nyt alkaa kaikenlaisten kevätpörriäisten tutkiminen porraspielissä.

Tammikuusta alkaen meillä onkin ollut lokoisat oltavat kerhossa, kun saimme siirtyä pankin pitkään palvelleesta kellarinomaisesta tilasta koululle hulppeisiin, valoisiin tiloihin. Nyt voimme nautiskella eväitämme samalla kun orava ja harakka napittavat meitä ”kansakoulukaapin” päältä tummilla silmillään. Muutenkin kaapit ovat pullollaan jännittäviä esineitä.

Iso liikuntasali on huippujuttu! Siellä me saamme juosta ja liikkua kaikenlaisissa liikuntaleikeissä, ilman että heti tulee seinä vastaan.

Kuvan henkilöt vasemmalta alkaen: Joel Nurminen, Kare Autioniemi, Henriikka Weijo, Heidi Jokinen, Juho Varsell, lastenohjaajaopiskelija Mari Kolu ja kerhotäti Paula Paananen.

Kuva: Osmo Weijo

Meidän lasten suosikkipaikka on ehdottomasti parvi, jonne haluamme viedä leluja, ja kurkkia kaiteen yli alaspäin. Paula ei ole ihan samaa mieltä, se yrittää talutella pienimpiä ja vahtii aina silmä kovana, ettei me vaan kaaduta portaissa.

Ulkoilukin on kivaa täällä Koulupuistossa. Kerran yksi setä tuli valokuvaamaan meitä, kun me talsimme peräkanaa lumihangessa. Kyllä me sille hymyiltiin!

Mukavaa kevään jatkoa kaikille lukijoille! Ette usko,miten tyytyväisiä me ollaan tastä uudesta kerhopaikasta!

Terveisin Miika, Joonas, Juho, Joel, Juuso, Heidi, Henriikka ja Kare

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 4/huhtikuu 2005]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke