www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Nuorisoseuralla kevätkokous

Putkilahden Nuorisoseura ry piti kevätkokouksensa Seuralassa 27.3.2005. Varsinaisten kevätkokoukselle kuuluvien tavanomaisten asioiden lisäksi kokouksessa kuultiin Keski-Suomen Ns:n Keskusseuran puheenjohtajan Jarmo Tupaselan tilannekatsaus lähialueiden nuorisoseuratoiminnasta.

Toimintaa on pyritty herättelemään eri puolilla maakuntaa, mm. Korpilahden kirkonkylällä. Monissa seuroissa toimintaa ei saada käyntiin aktiivisten toimijoiden puutteen takia. Herättelyä seuratoimintaan pidetään kyllä vireillä ja osittain yrityksissä on onnistuttukin.

Puheenjohtaja Jarmo Tupasela muistutti, että K-S Ns:n Keskusseurasta seuroilla on mahdollisuus saada tarvittaessa ohjaaja-apua ja muutakin neuvontaa.

Nuorisoseura järjestää taas tänäkin kesänä perinteiset juhannusiltamat juhannuspäivänä Seuralassa.

Pienenä haaveena nuorisoseuraväki elättelee suunnitelmaa kesäkahvilatoiminnan aloittamisesta Putkilahdessa. Tilat ja paikat olisivat nyt kunnossa, mutta toiminta vaatisi vakituisen työntekijän. Löytyykö tehtävään vastuullista henkilöä, se jää nähtäväksi. Asia on kuitenkin suunnitelmissa.

Nuorisoseuran puheenjohtaja Pentti Könnö kiitti puheessaan lämpimin sanoin kaikkia seuran toiminnassa mukana olleita työtehtävien hyvästä hoidosta ja monenlaisten järjestelyjen vastuunkantamisesta yhteisvoimin. Hän osoitti kiitoksensa myös kaikille pilkkitapahtumaan eri tavoin osallistuneille ja toivotti jatkossakin kaikki tervetulleiksi mukaan nuorisoseuratoimintaan.

AT

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 4/huhtikuu 2005]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke