www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Vuosi on vaihtunut

Putkilahden kylälehti toivottaa kaikille lukijoille onnellista alkanutta vuotta 2006!

Onni ja onnellisuus ovat tavallaan samaa kuin kiitollisuus. On varmaankin onnellinen asia, että tämä pikkuinen lehtemme on vakiinnuttanut paikkansa viestinviejänä tämän hienon kylämme ihmisten keskuudessa. Onnea on myös se, että voimme lehden avulla sitoa ja ylläpitää yhteyksiä muualla asuviin entisiin kyläläisiimme, sukulaisiimme ja ystäviimme. - Mikäpä meitä yhdistäisi paremmin kuin kylälehti? Kännykälläkään ei soitella kuin ainoastaan omille tutuille; sen sijaan kylälehti avaa suuremman tuttavapiirin.

Kylälehti on kuin tervetullut vieras kotiisi: voit tervehtiä sitä ottamalla sen käteesi ja kuulumiset saat kurkistamalla lehden sivustoille. Voit seurustella vieraasi kanssa oman tahtosi mukaisesti, aika ei rajoita sitä.

Uutena vuotena on tapana esittää toivomuksia ja lupauksia. Lehden tulevaisuuden suhteen toivomuksemme on, että alkuun lähtenyt hyvä yhteistyö säilyisi ja jatkuisi kaikkien osapuolten kesken.

Kylälehden valmistaminen vaatii monenlaista osaamista ja oman aikansa antamista tuloksen saamiseksi. Tarvitaan monen ihmisen työpanos, ennen kuin lehti on lukijan kädessä. Iloksemme olemme saaneet monta uutta kirjoittajaa joukkoomme. Kiitos heille! Asiaan innostuneisuus kasvattaa parhainta antia tässäkin toiminnassa.

Kylälehti ilmestyy edelleen vanhaan tapaan kerran kuussa. Tammikuun lehden mukaan liitetään vuoden 2006 tilausmaksulasku ja helmikuun lehti lähetetään niille tilaajille, jotka ovat suorittaneet tilausmaksunsa eräpäivään mennessä. Vaikka lehti tehdäänkin talkootyönä, tarvitaan euroja painatus- ja postituskuluihin.

Lehden ilmestymiselle nykyisessä laajuudessaan luo edellytyksiä saamamme arvokas tuki uskollisilta ilmoittajiltamme. Kiittäen toteamme, että vielä on olemassa jaloa mieltä!

Tiedämme, että kylällämme ja kylälehdellä on omat kotisivut internetissä. Tänä päivänä on erittäin tärkeätä pysyä ajan ja kehityksen mukana tiedottamisessa. Markkinointi on paljon merkitsevä sana. Putkilahden kylä levittäytyy internetin kautta maailmanlaajuiseen tietoisuuteen kaikkine kyläämme koskevine tietoineen, asukkaineen, palveluksineen, ympäristöineen ja tapahtumineen. Tietoannosta täydentää hienosti kyläämme koskeva kuvagalleria. Yllättävää on, kuinka paljon näillä sivuilla on vierailijoita niin koti- kuin ulkomaillakin. On aihetta lähettää suurkiitokset näiden arvokkaiden sivujen laatijoille.

Kylälehdelle esitetään monenlaisia toivomuksia. Toivomuksia on helpompi esittää kuin antaa lupauksia. Lupaamme kuitenkin pyrkiä löytämään lehteemme aiheistoja, jotka tarjoaisivat lukijoilleen löytämisen iloa, tietoja, tunnelmia sekä mielenkiintoisia tuttavuuksia. Tärkeimpänä pyrkimyksenämme on johdattaa lukijoitamme ylläpitämään siteitään Putkilahteen ja sen asukkaisiin.

KIITOLLISIN MIELIN UUTEEN VUOTEEN!

Aune Turunen

[Putkilahden kylälehden 1/tammikuu 2006 pääkirjoitus]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke