www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Juttutupa kokoontuu Koulupuistossa

Yhdeksi kylätalon toimintamuodoksi on kyläläisten toiveissa noussut vapaana kansalaistoimintana itse järjestetty Juttutupa idea.

Kokeilemme nyt aluksi kerran viikossa, 30.3 alkaen ja seuraavana torstaina 6.4 jatkuen kello 12-15 kaikille avointa tapaamis-tarinointi-lehtienluku (tuo mukanasi) -kahvittelu (omakustannushintaan itse järjestäen) -lasten vapaata leikkihetkeä Koulupuistossa, Putkilahden entisen kyläkoulun tiloissa.

Juttutupaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja tapaamiset muodostuvat aina sen näköisiksi, ketä paikalle saapuu. Kokoontumisvastaavaksi halukkaat voivat ilmoittaa mielenkiintonsa asiaan vaikkapa ensitapaamisessa tai soittamalla alla oleville henkilöille. Vastuuhenkilö huolehtii kyläseuran tilojen asianmukaisesta käytöstä ja laittaa ovet lukkoon tilaisuuden päättyessä.

Juttutupaa on ajateltu kuin kyläilypaikaksi, jonne voi piipahtaa tarinoimaan ja tapaamaan niin uusia kuin ”vanhojakin” kyläläisiä. Jatkossa erilaisten teemapäivienkin järjestäminen on mahdollista, se on vain meistä itsestämme kiinni. Myös kokoontumispäivää ja kellonaikaa voidaan muuttaa vastaamaan tarvetta.

Tulkaapa kylätalolle kurkistamaan ja tuomaan ideoitanne ja toiveitanne kuultaviksi, tai ihan muuten vain mukaan.

Kirjoitti Heljä Taavitsainen - aloituskerrasta vastaava. Tukena Timo Suominen, p. 050 301 1493 sekä Tarja Halttunen, p. 825 218

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 3/maaliskuu 2006]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke