www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Terveiset Oittilasta

Hyvää huomenta, Putkilahti! Terveisiä täältä naapurista vuorten takaa. Istun tässä tuvan pöydän ääressä nautiskellen jo toisesta aamukahvikupillisesta ja ihanan, kauniin pakkasaamun sarastuksesta. Tämän rauhaisan ja voimia antavan hetken kun voisi säilöä talteen tulevia koitoksia varten, joita aina toivottavasti on tuleva, jotkut niistä ovat iloisia ja valoisia, jotkut taas murheellisia. Sitähän meidän ihmisten jokapäiväinen elämä on, jos koskaan ei olisi vastoinkäymisiä, eivät ilon hetketkään tuntuisi niin kirkkailta ja kauniilta. Onnen hetkiä on vain niin vaikea kaivaa muistoista esille, kun murhe painaa mieltä ja ajatuksia.

Uudentalon Kaija

Iloisena tulee mieleeni eilinen vierailu ystävieni luona Putkilahdessa. Istuttiin isännän keittämän kaffeen ääressä ja käytiin tärkeitä asioita lävitse: sairaudet, yhteiskunta, eläimet, luonto ja jälkikasvu. Kuinka kokonaisvaltainen ihmisen elämä onkaan, lopuksi vähän hierottiin selkää ja halattiin kotiinläksiäisiksi. Mennen – tullen hidastelin Vaarun molemmilla puolilla mäen päällä ja taas ajatukset pysähtyivät ihailuun.

Näin naistenpäivän aattona toivon onnea ja viisautta meille naisille täyttää paikkamme kodissamme, perheessämme ja työssämme, sekä rohkeille miehille jotka pitävät naisensa ja heidän uurastuksensa arvossaan. Hyvää Naistenpäivää, pitäkäähän miehet naisestanne hyvää huolta, sekä myös päinvastoin.

Tervehtien
Uudentalon Kaija
Oittilassa 07.03.2006

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 4/huhtikuu 2006]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke