www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Veera sai valkolakin

Korpilahden lukion päättäjäisissä 3. kesäkuuta valkolakkien joukossa onnitteluja vastaanottamassa oli myös putkilahtelainen vastavalmistunut ylioppilas, Veera Mikkola.

- Millaisia ovatkaan Veeran tunnelmat nyt, kun 12 -vuotinen kouluaika Korpilahdella on päättynyt ja uudet elämänvaiheet odottavat?

- Helpottaa, sanoo Veera tyytyväisenä. - Lukioaika oli kuin jatkoa peruskoululle, nyt voin paremmin keskittyä tulevaisuuden suunnitelmiin ja valmistautua siihen, mitä aion ryhtyä jatkossa opiskelemaan. Kotikunnan lukioon hän sanoo olleensa tyytyväinen niin opetuksen kuin ainevalikoimienkin suhteen.

- Oikeastaan ainevalikoima olisi voinut olla laajempikin, mutta ymmärrän hyvin pienen lukion mahdollisuudet ja olen tyytyväinen tähän, mitä nyt oli tarjolla. Veera kirjoitti historian, uskonnon, matematiikan, ruotsin, äidinkielen ja englannin. Mieleisinä harrastuksinaan hän mainitsee piirtämisen, valokuvauksen ja soiton.

Veeran tulevaisuuden suunnitelmat tähtäävät luovalle alalle. Opiskelupaikkakin on jo tiedossa, sillä elokuussa hän aloittaa opintonsa Taidekoulussa Limingassa.

SYDÄMELLISET ONNITTELUT VEERALLE!

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 6/kesäkuu 2006]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke