www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Lapsuus, nuoruus ja aikuisuus ovat tiivistyneet vanhuutta kohti

Lapsina meitä yhdisti 4-H-kerho palstoineen ja eläimineen. Minä ”ryhmän” vanhimpana pääsin ”töihin”. Kerhoneuvoja Anni Nevalainen palkkasi minut apulaiskerhoneuvojaksi ja opasti Putkilahden nuorten palstoja tarkastamaan.

Siellä oli Anna-Liisan, Marketan, Kertun, Vuokon, Kyllikin, Mairen ja Pohjolan ym. palstat kytketty, eläimet hoidettu. Ruokailut ja majoitus järjestyi Mikkolasta, - kiitos!

Kaikkien meidän ammattiin valmistuminen, perheiden perustaminen ja lasten hoito katkaisi ystävyyssuhteet. Kunnan Kansalaisopiston posliininmaalauskurssilla Tarjan luona törmättiin jälleen yhteen. Siitä alkoi uusi vaihe, sovimme, että tavataan kesällä Paimilassa v. 1994. Ja näin olemme kerran kesässä viettäneet päivän yhdessä. Ohjelmaan on kuulunut luontoretkiä: Kettuvuorella käynti, kilpajuoksua Mikkolan rantaan ja uintia rantasaunoineen, Muuramen-jokilenkki, lettukahvit Muuramen harjulla, - ”mölkkypeliottelut” ovat tulleet suosituiksi, samoin tietokilpailut.

Lettukestit 2006 Muuramen harjulla. Kuvassa oikealta Kerttu Hietala, Vuokko Viinikainen, Marketta Sorvali, Anna-Liisa Sorvali ja Liisa Salmijärvi.

Yhdessäoloa piristää hersyvä huumori ja luontainen tarve samanlaiseen yhteiseen toimintaan, johon muutamien perheiden isätkin ovat osallistuneet.

Hietalan Kerttu ryhmämme valokuvaajana on saanut elävän muiston vaikka kotiseutuarkistoa varten. Kiitoksia vierailustanne! Elämä jatkuu - tapaamme ensi kesänä Paimilassa Kertun ja Vuokon vieraina!

Terveisin Salmijärven Liisa

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 8/elokuu 2006]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke