www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Meidän kaikkien kerho

“Meidän kerho on vaan sellainen pikku kerho, jossa pidetään pieniä juhlia niin kuin esimerkiksi Halloween juhlat, joita vietettiin 31.10.06.

Kaikki saivat pukeutua miksi halusivat, jotkut olivat tosi jännittäviä, jotkut pelottaviakin. Meidän pienimmäinen ainakin vähän pelkäsi.

Joimme myös myrkkyboolia, mutta se oli oikeasti vihreää mehua. Kaikki eivät uskaltaneet edes maistaa.” Näin kertoo Heidi Jokinen, 6 vuotta, Putkilahden 4H-kerhosta, joka on ahkerasti täyttänyt kerhopassiaan TOP-tehtävillä. Tarroja on kaiken kaikkiaan jo 10-kappaletta.

On tarkoitus, että kaikilla olisi kerhossa mukavaa ja turvallista. Siksi kerhossamme on yhdessä laaditut säännöt, joista ei olla kertaakaan luistettu. Olemme tästä hyvin iloisia.

Kerholaisia kuvassa vasemmalta Samuli Saltiola, Jafet Simola, Sami Arisalo-Larkiala ja Cindy Jokinen.

Kerhossamme ei myöskään pääse tapahtumaan kiusaamista, sillä siihen puututaan välittömästi. Päätämme yhdessä kerholaistemme kanssa, mitä seuraavalla kerralla teemme.

Vietimme myös yllätyksekkäät Halloween-juhlat, joissa oli jos jonkinmoista pukua. Erikoismaininnat mahtavista puvuista olivat: Peppi Pitkätossu, Merirosvo, Viikatemies sekä tietysti myös kaikki Prinsessat, jotka saapuivat paikalle kauniissa puvuissaan.

Kerhovuotemme on ollut erittäin antoisaa aikaa. Lapsien kädentyön kehityksen huomaa selvästi joka suhteessa. Joukossamme on monta Picassoa vailla vertaa!

Vuoden mittaan, jos ei tänä vuonna niin ensi vuonna, teemme oman retken lapsien toivomaan kohteeseen.

Parhaimmillaan lapsia on kerhossa kaikkiaan parisenkymmentä.

Kerhossamme on myös lemmikkieläinpäiviä muutama vuodessa. Lemmikit tuodaan kerhoon lasten allergioiden ehdoilla.

Putkilahdesta löytyy erittäin ahkeria ja pirteitä lapsia. Lapset saapuvat kerhoon aina hyvällä mielellä ja astuvat ulos naurua puhkuen. Jos Putkilahden nuorisotoiminta loppuisi, arvelisin sen olevan kylän lapsille ja nuorille suuri pettymys.

On hienoa, että saamme harjoittaa 4H-toimintaa Putkilahden Koulupuistossa, jossa on mahtavat tilat ja ystävällistä porukkaa seinän takana!

Kiitokset kaikille, jotka ovat tukeneet kerhoamme, erityisesti Tarmo lähikauppiaalle, joka lahjoitti kertakaikkiaan mahtavat palkinnot arpajaisiimme.

Kiitos myös ihanille kerholaisille ja heidän mahtaville ideoilleen, joita toteutamme vuoden mittaan!

Hauskaa ja rauhallista joulun odottelua kaikille!

Teksti:Cindy Jokinen
Kuvat: Osmo Weijo

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 12/joulukuu 2006]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke