www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

9. Jazzit tutuissa tunnelmissa lauantaina 9.6.

Putkilahden IX Jazz-juhlien esite

Vanhoista esiintyjistä ovat paikalla Jyväskylän Puhallinorkesteri Nikke Isomöttösen johdolla ja Jytke BigBand solisteineen johtajana Mika Heltelä.

Viime kesänä katsomon puolella istunut Horst Könntopp tuo mukanaan big Sick bandin, joka on saksalaisen Sick AG-nimisen automaatioteknologian tehtaan (www.sick.com) henkilöstöstä muodostettu orkesteri. Sick AG:n ja Jyväskylän ammattiopiston opiskelijavaihdon 15-vuotisjuhla sattuu samalle viikonlopulle ja orkesteri on mukana juhlan tapahtumissa myös Jyväskylässä.

Jytke Bigband

Suurten orkestereiden jälkeen estradille saapuu Putkilahden oma poika Markku Turunen, jonka esiintymisestä Putkilahdessa on vierähtänyt useampi vuosi (kts. Putkilahden kyläkirja s. 291). Tällä kertaa Markun instrumentti on akustinen kitara.

Menestyksekkään kansainvälisen uran luoneen Markku Turusen ohjelma Putkilahdessa tulee sisältämään omien kappaleiden lisäksi mm. Albenitzin, Brubeckin, Ellingtonin ja Tarregan sävellyksiä. Yllätyksiä tarkkakorvaisille!

Neljäs esiintyjä on Henry´s Swing Club. Oman ilmoituksensa mukaan yhtye on uusiseelantilais-kanadalais-jyväskyläläinen. Siinä soittavat Tommy Barkman voc, gtr ja hca, Jaska Prepula bs, Make Lajunen drs ja special guest star Mika Lähteenmäki gtr. Tommya lukuunottamatta muut ovat tuttuja W&W-yhtyeestä.

Tervetuloa IX jazzeille.

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 5/toukokuu 2007]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke