www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Kyläkaupassa oppii kantapäätkin

Takana on reilu puoli vuotta kauppiasuraa Virran Puodissa. Aika on lentänyt siivillä, luonnonkin puolesta poikkeuksellisen lyhyt talvi hurahti uusiin asioihin uppoutuessa niin nopeasti, että kevään tuloa tuskin ehti huomata. Kauppa ja sen työntekijät selvisivät kiperimmistä kuukausista hengissä, vaikka kantapään kautta oppimistakin välillä sovellettiin.

Päivittäistavaroiden myynnin lisäksi pikkuruinen Kahvila Voitto todettiin vallan tarpeelliseksi levähdyskeitaaksi, jossa saattoi vaikkapa kahvikupin ääressä vaihtaa kuulumisia, lukaista päivän lehden ja pistäytyä netissä. Perjantaiselle kotiinkuljetuspalvelullekin on ollut odotettua enemmän kysyntää.

Tarja Vilhuniemi

Putkilahti ei suinkaan uinunut talveaan sinisessä kaamoksessa, vaan lähes joka päivä jossain päin kylää tapahtui jotain pimeitä päiviä piristävää. Jooga, itämainen tanssi, 4-H.n toiminta, erilaiset kerhot ja juhlat hämmästyttivät määrällään.

Kevät ja kesäasukkaat saapuvat käskynkkää, ilmassa on uudenlaista energiaa, ostoskoriin laitetaan nauloja ja puutarhatarvikkeita ja valmistaudutaan vuoden parhaimpaan aikaan.

Virran Puotikin siirtyy kesäkauteen 12.5. Baari Voiton terassin avajaisten yhteydessä.

Toivokaamme kaunista kesää ja sitä samaa hyvää mieltä joka tässä kylässä jo vallitsee!

TARJA VILHUNIEMI

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 5/toukokuu 2007]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke