www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Kesäkerhossa

Kesä on koittanut srk:n lapsityössäkin ja on siirrytty sisätiloista ulos kerhon pitoon.

Kesäkerhoja pidetään kyläkunnilla ja kirkolla kesäkuussa juhannukseen asti. Vespuolen ryhmä on kokoontunut Putkilahden vanhalla urheilukentällä muutaman lapsen voimin, enemmänkin olisi toki mahtunut mukaan. Ympäristö ei lapsen silmin ole ollenkaan huono, vaikka aikuinen huomaa ruohottuneen kentän ja risukasat reunoilla. On tilaa juosta ja ympärillä riittää seikkailumetsää.

Vespuolen kesäkerholaisia ohjaajansa kanssa.

Ensimmäisellä viikolla meitä helli kunnon hellesää, ja kunnostetun lentopallokentän hieno hiekka suorastaan poltti lasten kesävarpaita, kun kirmasimme siinä hauskoja liikuntaleikkejä. Yhteiset ohjatut leikit harjoittavat monipuolisesti tärkeitä taitoja. Riemu, jännitys ja onnistumisen ilo kasvattavat itsetuntoa. Raamatunkertomus on mukavaa kuunnella nurmella loikoillen, ja eväät maistuvat ulkona.

Ohjaajalle ulkona työskentely on oikein mieluista vaihtelua. Illalla unta ei paljon tarvitse odotella. Monesti tuntuu, että on etuoikeutettu, kun saa joka päivä työskennellä lasten parissa ja imeä itseensä kirkkaita katseita ja vilpitöntä iloa. Hyvää kesää kaikille!

PAULA PAANANEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 7/heinäkuu 2007]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke