www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Kallen Kioski kutsuu kahville

Muhkeita munkkeja, kuumaa kahvia, lettuja hillon ja kermavaahdon kera sekä limsaa. Erityisesti näitä artikkeleita on kaupan kesäisin ja sovittuina viikonloppuina Kallen Kioskissa. Yksitoistavuotias Kalle Liikanen on Seija-mummonsa kanssa pyörittänyt kioskia ystäville, tutuille ja kylänmiehille ja -naisille jo kolme kesää. “Nyt keväällä rakensimme mummon kanssa ihan uuden kioskin, koska vanha romahti“, selvittää nuori kauppiaan alku. “Mummo leipoo ja laittaa ruokaakin, minä teen hinnaston, myyn, tarjoilen ja tiskaan, kertoo Kalle työjärjestyksestä.

Kallen Kioski on rakennettu yhteistuumissa mummon kanssa. Kalle Liikanen (11v.) muistuttaa, että kioskivierailulle pääsee hyvin myös veneellä.

Kioskihinnat ovat edulliset, muun muassa kahvi ja iso munkki maksavat euron. “Kaikki ovat tervetulleita, mutta kannattaa soittaa mummolle numeroon 040 573 7657, jotta tiedämme laittaa kioskin auki“, toivoo Kalle ja muistuttaa, että myös ensi kesänä kioski toimii mummolan kesämökillä osoitteessa Niemelänpolku 40.

TEKSTI JA KUVA: MAARIT HONKONEN-SEPPÄLÄ

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 8/elokuu 2007]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke