www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Putkilahden Ketterän uusi nousu

Putkilahden lentopallokentän kunnostus beach volley käyttöön keräsi muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen porukkaa vinhaan metsittyvälle urheilukentälle. Asiasta huolestuneet talkoolaiset ryhtyivät kunnostustoimiin viime kesänä. Samalla huomattiin tarve laittaa myös kentän omistavan seuran toiminta asialliselle tolalle. Muutama kesäputkilahtelainen ja kyläläinen muodostavat Ketterän uuden hallituksen ja toimintaa ideoidaan yhteistyössä kyläseuran kanssa.

Ketterä keskittyy liikunnalliseen toimintaan ja urheilukentän kunnossapitoon. Toivomme, että kentällä pelaaminen saa liikkeelle myös lapsia ja nuoria. Liikunnalliset harrastukset toivottavasti myös lisäävät kesäasukkaiden ja kyläläisten yhteistyötä. Iloksemme Ketterän toiminnassa ja talkoissa on ollut mukana kyläläisiä, entisiä Ketterän aktiiveja sekä liikuntahenkisiä kesäasukkaita.

Putkilahden Ketterän logo.

Otamme mielellään vastaan ideoita Ketterän toiminnasta ja puuhaihmiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Terveisiä ja toiveita voit lähettää Ketterän hallitukselle Ketterän www-sivujen kautta. Voit hakea Ketterän jäseneksi alla olevasta osoitteesta. Sivuilta löydät myös Ketterän hallituksen tiedot.

Osoite: http://kettera.putkilahti.fi

Ketterän jäseneksi liittyminen: http://kettera.putkilahti.fi/jasenlomake.php

Toimintaa:

Beach volleyn pelaamista sekajoukkueella sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 alkaen Putkilahden urheilukentällä. Kiinnostuksen mukaan myös muina iltoina.

PUTKILAHDEN KETTERÄN PUOLESTA
KATRI RUTH, KETTERÄN VPJ

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 8/elokuu 2007]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke