www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Tammijärven koulu

Tammijärven koulussa on 68 reipasta oppilasta. Koulun henkilökuntaan kuuluu neljä luokanopettajaa, yksi esikoulun opettaja, yksi kouluavustaja, yksi erityisopettaja, talonmies ja keittäjä. Koulussa on usein myös harjoittelijoita. Oppimismahdollisuudet ovat hyvät.

Koulurakennuksessa on neljä luokkaa ja teknisen työn tila, esikoulun tilat, kielten ja tekstiilityön luokka, liikuntasali ja kuntosali. Kirjasto on talon nurkalla. Siellä on monipuolinen valikoima kaikenlaista kirjallisuutta.

Opettajien nimet ovat: Olli-Pekka Hakkarainen koulun rehtori, Mirja Kalmari 3. luokan opettaja, Marika Kakkinen 1. luokan opettaja, Kaisa Sipilä 2. – 4. opettaja, Pirkko Turunen erityisopettaja ja Ulla Kiviniemi eskarin opettaja keittäjä on Seija Niininen. Talonmiehet, ovat Jarmo ja Mika.

Oppilaiden mielipiteitä
Koulussa on kivaa, ja sitä on kivaa käydä. Olen iloinen, että käyn Tammijärven koulua. Opettajat ovat yleensä kivoja ja ovat hyviä opettamaan.

Tammijärven koulussa on viihtyisää olla. Välitunnilla leikkejä on purkkis, kymmenen tikkua laudalla, hippa, tolppis, kroko, jne. Joihinkin leikkeihin osallistuvat melkein kaikki.

Haastateltavana Sara Huujärvi:

Sara Huujärvi on viidesluokkalainen oppilas. Hän on kotoisin Putkilahdesta. Hän sanoo yleensä viihtyvänsä koulussa.

Marika Kakkinen on Saran lempiopettaja, koska hän ei anna paljoa läksyä. Saran lempiaine koulussa on kuvaamataito.

Parasta koulussa on välitunnit! Hänen paras kaverinsa on Anna Järvinen, Anna on kiva ja hän auttaa kun tarvitaan.

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 12/joulukuu 2007]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke