www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Karhulan väkeä

Seppo Sorvali ja Ansa Tuominen ovat muuttaneet syksyn aikana Karhulan taloon Saarijärveltä. Karhula on Sepon lapsuuden koti.

Koska Anna-Liisa ja Eino Sorvali muuttivat kirkolle, olisi Karhulan talo jäänyt kylmilleen, perustelee Seppo muuttoa kotikonnulleen. Mukana muutti myös vahtikoira Siru, joka seurailee valppaana mahdollisia vieraita kulkijoita.

Sepolla riittää työtä pellon reunaan nousseella rakennuksella, mitä Seppo kuvaa työhuoneeksi. Ansa nauraakin, että siinä on pojilla leikkimökki ja hiekkalaatikko, missä voivat naapurin Pekan kanssa temmeltää. Entinen kauppias Pekka Salonen kun asuu naapurissa. Ansa toteaa huonona puolena maalla asumisessa asian, minkä muutkin tietävät: palkkatyötä ei ole ihan nurkalla tarjolla. Tekemistä maaseudulla toki riittää, Ansa odotteleekin kesää ja uusia ideoita sen myötä.

Joulu on sujunut rauhallisissa merkeissä myös Karhulassa, Seppo toteaa että ruokaa on ollut riittävästi. Sitä on riittänyt myös vahtikoira Sirulle, joka kuuleman mukaan on nyt arjen koittaessa joutunut laihdutuskuurille. Kokemuksen mukaan samat aikeet ovat monella muullakin näin uuden vuoden korvilla.

Putkilahden Kylälehti ja naapurusto toivottavat uudet tulokkaat tervetulleiksi Putkilahteen.

Katri Ruth

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2008]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke