www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Ketterästi uuteen vuoteen 2008

Putkilahden Ketterän kuulumisia
Putkilahden Ketterä on urheilu- ja liikuntaseura, jonka tavoitteena on luoda mahdollisuuksia liikunnalliseen harrastamiseen Putkilahdessa. Toiminta on keskittynyt tällä hetkellä urheilukentän kunnostamiseen ja luonnollisesti sen käyttämiseen myös. Kunnostettu Beach-volley kenttä olisi ollut käytettävissä vaikka joulun pyhinä tänä vuonna, juhannuksen aikaan taisi kentällä olla kuitenkin enemmän vilskettä. Saapa nähdä, mitä ensi jouluun mennessä keksitään?

Talkooväkeä urheilukentän kunnostamistalkoissa kesällä 2006: Timo Suominen, Oiva Saarinen, Hannu Pekkarinen ja Eija Kuikka.

Yleisessä kokouksessa 24.11.2007 on päätetty, että jäsenmaksun suuruus vuonna 2008 on 5 euroa. Kannattajajäsenmaksun suuruus on vähintään 20 euroa. Jäsenmaksun tilitiedot lähetetään jäseniksi ilmoittautuneille sähköpostitse vuoden alkupuolella. Jäseneksi voit liittyä www sivulla http://kettera.putkilahti.fi. Sivuilta näet myös toimintasuunnitelman ja kokouspöytäkirjat. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan tai jäseneksi liittymällä kannattamaan toimintaa.

Putkilahden Ketterän johtokunnan puolesta ketterää Uutta Vuotta toivottaen:

KATRI RUTH

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2008]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke