www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Uusia asukkaita Rantuulla

Haljaalan viereen, Etu-Varmantien varteen Outa-nimiselle talonpaikalle on saatu uusia asukkaita viime vuoden loppupuolella. Aki ja Jonna Päiväniemi ovat saaneet rakenteilla olleen talonsa sisäänmuuttokuntoon ja siis tulleet kylälle vakituisesti asumaan. Perheeseen kuuluvat lapset Aida 3v. ja Oula 5v., jotka viettävät leikkien rentoa lauantaipäivää: vetinen sää ei juuri rohkaise ulkoleikkeihin. Eläinystäviä ovat vahtikoira Bruno ja terraarion lämmöstä nauttiva kilpikonna Hermanni.

Päiväniemen perhe

Tontti Putkilahdesta löytyi Akin isän kautta, hän on Frimanin Ailan puoliso. Lapsilla ei siis tule olemaan pitkä matka mummolaan eikä puutetta ainakaan ratsastusmahdollisuuksista. Akin työuralla on monenlaista työpaikkaa, Keski-Suomeen hän saapui aikanaan Kemijärveltä. Viimeksi työtä on tarjonnut kivialan yritys Korpilahdella, nyt hän on suuntaamassa uudelleenkoulutukseen raskaan ajoneuvokaluston pariin. Jonna on puutarhuri ja lähtöisin Korpilahden kirkonkylältä joten tie vei siis samaan pitäjään, Vespuolelle.

Työtä pariskunnalla riittää vielä rakennuksen viimeistelyssä ja oman reviirin sekä pihapiirin istutusten järjestämisessä, joten Akilla ei riittäne paljonkaan aikaa omaan speciaali-harrastukseen eli britti-Ford -kerhoon. Tämä on siis porukka, joka harrastaa Brittein saarilla rakennettuja autoja. Aika näyttää, liittyykö Putkilahden raitilla ohi huristeleviin moottoripyöriin joskus hienosti entistettyjä, vanhempia brittiautoja.

Tervetuloa kylälle koko perheelle!

TIMO SUOMINEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 3/maaliskuu 2008]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke