www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Kyläseuran kuulumisia

Laskiaissunnuntaina Mustalahden P-paikalle kerääntyi iloisia ja reippaita mäenlaskijoita. Mukana oli pulkkia, liukureita, ufoja ym.

Mäkeen olikin satanut ohut ja pehmeä lumipeite, joka mukavasti pehmensi, jos sattui penkkaan rysäyttämään. Monet, niin lapset kuin aikuisetkin, saivat kevyestä lumesta mukavat ja piristävät lumipesut alas laskiessaan. Lumi pöllysi tosi mukavasti.

Nuotiopaikalle oli ihanaa mennä lämmittelemään ja makkaraa paistamaan. Taisi jollekin kiireiselle pikkumiehelle kelvata ihan kylmä makkarakin. Mäkeen kun oli päästävä nopeasti takaisin! Nuotion ympärillä viihtyi moni pitkiäkin aikoja. Kyllähän se oikea tuli ja lämpö sen tunnelman luovat.

Kahvin ja kaakaon kanssa maistuivat Riitan ”taivaallisen hyvät” laskiaispullat. Voisiko enää olla parempaa?

Aikuisten ja lasten välinen luutapallo-ottelu olikin varsin hauskaa seurattavaa.

Aikuisten joukkueessa olivat Hakasen Erkki ja Ruthin Virpi. Lasten joukkueessa olikin moniakin edustajia… osallistujat kun vaihtoivat välillä joukkuettaan auttaakseen toisia. Loppujen lopuksi aikuiset voittivat 11-1, lasten tekemillä maaleilla! Eli tärkeintä ei todellakaan ollut voitto vaan riemukas pelaaminen.

Erittäin ilahduttavaa oli huomata se, että jälleen kerran mukava tapahtuma kokosi kylän väkeä yhteen. Niin nuoret kuin vanhemmatkin olivat yhdessä paikalla. Taisipa joku kysäistäkin, että ovatko nämä kaikki lapset kylän omia lapsia? Kyllähän ne olivat. Mahtavaa! Pienin osallistuja oli sylivauva, joka nukkui sikeästi. Mahtoikohan nähdä jo pulkkamäestä unta? No, muutaman vuoden päästä sitten jo varmasti kokee hänkin laskiaismäen riemut.

Kiitokset kaikille tapahtuman järjestämisessä mukana olleille ja myöskin osallistujille. Yhteiset tilanteet ovat meille kaikille tärkeitä me-hengen luojia. Niillä iloisilla hymyillä ja nauruilla jaksaa taas pitkään eteenpäin.

terveisin Marjo Merivirta

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 3/maaliskuu 2009]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke