www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Laulu tunteiden tulkkina Pulmusten kevätkonsertissa

Putkilahden Pulmusten kevätkonsertti 16.5. kokosi Seuralaan lähes salintäyteisen yleisön.

Vuonna 2007 perustettuun lauluyhtyeeseen kuuluvat Maire Järvinen, Sisko Ruth, Virpi Ruth-Salonen, Sirpa Weijo, Tarja Halttunen ja haitarisäestyksestä vastaava Mirja Könnö.

Konsertin ohjelma koostui vanhasta ja tutusta iskelmämusiikista. Tunnetusti pirteät ja eläytymiskykyiset Pulmuset tulkitsivat lauluillaan haikeuden ja kaipauksen ohella räiskähteleviä ilon ja hyvänmielen tunnelmia. Vastaanottavaiselle yleisölle tarjottiin varsin runsassisältöinen ohjelma, jossa kuultiin muun muassa Jukka Kuoppamäen, Oskar Merikannon, Georg Malmstenin, Giuseppe Fansiullin ja Martti Jäppilän sävelmiä ja sanoituksia.

Iloisena yllätyksenä konsertin juontajaksi oli saatu Putkilahden uusin asukas, Paula Tuisku, joka juonsi ohjelman erinomaisella ammattitaidolla. Hän esitteli laulut, niiden säveltäjät ja sanoittajat ja kertoi myöskin jotakin kappaleiden historiasta muun mukavan sanailunsa ohessa.

Konsertin antiin kuului lisäksi kahvitarjoilu Pulmusten leipomien suolaisten ja makeiden kahvileipien kera. Illan miellyttävään antiin voidaan laskea myöskin mahdollisuus tavata vanhoja tuttuja ja solmia uusia ystävyyssuhteita.

AUNE TURUNEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 6/kesäkuu 2009]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke