www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Jazzit jo 11. kerran

Lauantaina 6.6. Putkilahden Koulupuistossa vietettiin jo yhdennentoista kerran Putkilahti jazzeja, joka on Putkilahden kyläseuran järjestämä tapahtuma. Kyläseuran puheenjohtaja Marjo Merivirta toivotti kaikki tervetulleiksi jazz tapahtumaan. Talkoolaiset olivat laittaneet paikan kuntoon, he myös myivät mm. kahvia, munkkia, mehua, arpoja ja makkaraa. Ohjelmavastaavana toimi Tapio Leino ja äänentoistosta vastasi Korpilahden Musa Ry. Ilma oli hiukan viileää ja vaihtelevaa, välillä satoi ja välillä taas paistoi ihan lämpimästi. Merivirran mukaan tapahtumassa oli arviolta noin 150-200 kävijää. Mukana oli kaikenikäisiä jazzvieraita.

Jazzit-yleisöä Koulupuiston pihamaalla

Tänä vuonna tapahtumassa oli neljä esiintyjää. Kaksi ensimmäistä esiintyjää olivat tuttuja jo edellisvuosilta. Jyväskylän Puhallinorkesterin kapellimestarina toimi Tiiu Tuominen. Ison orkesterin musiikki oli mukavaa kuunneltavaa. Jytke BigBandin bigband- ja tanssimusiikki sai yleisön toivomaan tanssiin pääsyä. Mika Heltelä Jytke BigBandista totesi, että oli kiva päästä soittamaan ja toivoi yhteistyön jatkuvan.

Showbändi The Dick Hawks

Uusia Putkilahti jazzien esiintyjiä oli kaksi. Naisenergiaa edusti showbändi T he Dick Hawks. Laulajakitaristi Doris kommentoi, että the Dick Hawksissa yhdistyy kaikki naisellinen elämä ja pääasia on hyvä show ja meininki. Tyly Kohtalo taas tarkasteli asioita miesnäkökulmasta. Vaikka bändi soitti viimeisenä ja väki oli vähentynyt, niin silti Tyly Kohtalo sai menoa ja meininkiä tunnelmaan bluesillaan. Tyly Kohtalon Pekka Pulkkisen mielestä oli kiva käydä soittamassa.

Eija ja Hannu Putkilahdesta olivat seuraamassa oman kylän jazztapahtumaa jo neljättä kertaa

Putkilahdessa kaksi vuotta asuneet Eija ja Hannu olivat tulleet hyvillä mielin jazzeihin jo neljättä kertaa. Eija ja Hannu halusivat kiittää kovasti järjestäjiä ja esiintyjiä. Heidän mielestään on kiva, kun esiintyjissä näkyy ilo ja riemu ja he saavat tanssijalan väpättämään eikä pieni sadekaan latistanut tunnelmaa.

TEKSTI: SOHVI TUOMINEN
KUVAT: IITU TUOMINEN

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 7/heinäkuu 2009]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke