www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Päijänteen Palvipäivillä paljon kävijöitä

Korpilahden suurin vuotuinen kesätapahtuma Päijänteen Palvipäivät keräsi tänä kesänä kaikkien aikojen suurimman kävijämäärän.

Jo 22. kerran järjestettyyn tapahtumaan osallistui arviolta noin 10 000 kävijää. Korpilahden yrittäjät ry:n toimesta tapahtumasta oli rakennettu monipuolinen tilaisuus, jossa oli huomioitu sekä aikuiset että lapset. 10.-11.7. viikonlopun aikana yleisöllä oli mahdollisuus ostaa ja maistella saunassa palvattua sianlihaa, joka suuresta menekistä johtuen pääsi yllättäen loppumaan kesken. Palvipäivillä oli edellisten vuosien tapaan runsaasti monenlaista myyntituotetta tarjolla ja markkinat onnistuivat kaikin puolin hyvin. Myynnin lisäksi päivien ohjelma sisälsi show-esityksiä, teatteria, musiikkia, tanssia ja kutsuttujen vieraiden saunottamista savusaunassa. Ohjelmaan kuului myös perinteinen Korpieukon valinta. Korpieukko ja Korpi-ukko valitaan vuorovuosin. Arvonimen sai tänä vuonna kunnallisissa asioissa pitkän päivätyön tehnyt Eila Tuomainen.

Jyväskyläläisyys näkyi Korpilahden Palvipäivillä nyt paitsi lisääntyneenä kävijämääränä, myös sataman tarpeellisuutena: toinen toistaan komeampia veneitä oli laituripaikoilla lähes päällekkäin! - AT

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 8/elokuu 2009]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke