www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan?

Niinhän sitä sanotaan, että uusi vuosi ja uudet kujeet. Putkilahden kyläseurassakin tapahtuu. Ensimmäisenä mainitsen Marja Riikosen, kyläseuran pitkäaikaisen rahastonhoitajan ja monitoiminaisen. Voin todeta koko sydämestäni, että on ollut todella ilo ja kunnia työskennellä Marjan kanssa. Hänellä on niin laaja tieto/taito monessa asiassa, että olen vain voinut yrittää oppia mahdollisimman paljon. Marja on ollut minulle se henkilö ja tukipilari, jonka puoleen olen voinut kääntyä asiassa kuin asiassa. Olen voinut luottaa siihen, että apua löytyy. Suurkiitos sinulle, Marja!

Olet hoitanut kyläseuran raha-asioita monet, monet vuodet. Emme varmasti osaa edes kuvitella, millainen työmäärä noihin vuosiin sisältyy. Olet ollut oikea ihminen oikeassa paikassa. Tuntuu vaikealta ajatella, että et jatkakaan enää. Hymyilin itsekseni tuossa eräänä iltana, kun ajattelin, että kenenkähän postilaatikkoon käyn jatkossa tiputtamassa kyläseuran laskuja jne. Voi Marja, täyden palvelun nainen… olet ihana! Kukahan uskaltautuisi jatkamaan hommiasi?

Kyläseuralla on vuonna 2010 myös oma hankkeensa. Hankkeeseen kuuluu siis keltaisen koulun lämmityksen uusiminen. Myös ulkorakennusta pyrimme remontoimaan, jotta sitä voisi hyödyntää varastotilana siniseltä koululta tuleville tavaroille. Siniselle koulullekin on tarkoitus tehdä remonttia. Nämä asiat varmasti puhuttavat ja tuovat mukanaan myös talkoohommia tulevana vuonna.

Eiköhän myös perinteen mukaisesti laskiaissunnuntaina lasketa mäkeä tutulla paikalla. Tapahtuma on kerännyt aina mukavasti ihmisiä nauttimaan mukavasta talvipäivästä yhdessä lämpimän kaakaon, kahvin ja mehun kera, unohtamatta niitä ihania pullia ja nuotiomakkaroita! Myös tulevan kesän tapahtuma, Jazzit, on varmasti mietintämyssyssä. Saadaanko tapahtuma taas järjestettyä? Voin tässä vaiheessa todeta, että TOIVOTTAVASTI!

Kyläseuran johtokunta kokoontuu tammikuun alkupuoliskolla. Puhuttavaa, juteltavaa ja toimintaa varmasti riittää koko vuodeksi taas eteenpäin. Muutama uusi jäsenkin on saatu mukaan johtokuntaan, mutta heistä ja johtokunnan kokoonpanosta kirjoittelen sitten seuraavassa lehdessä.

Toivotan koko kylälle valoisaa ja onnekasta uutta vuotta 2010!

Marjo Merivirta

MARJO MERIVIRTA
PUTKILAHDEN KYLÄSEURA

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 1/tammikuu 2010]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke