www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Virran Puoti

Putkilahden kyläkauppa on avannut ovensa uuden kauppiaan voimin. Kauppa on toiminut kyläläisten kohtaamispaikkana jo vuosikymmeniä, ja uusi kauppias jatkaa perinteiden vaalimista. Vetovastuun kaupan toiminnasta ottanut Kati Knuutila on kauppiaana lähes kahden vuoden ajan toimineen Marita Kivisen tytär. Marita toimii edelleen kaupassa Katin taustatukena. Äidin ja tyttären kauppa toimii kyläläisten kohtaamispaikkana ja tarjoaa asiakkailleen Tarmo – lähikauppiasketjun päivittäistavaratuotteita, sekä paikallisesti tuotettuja tilatuotteita. Kahvila Voitto tarjoaa miellyttävän kahvihetken ja kesällä kesäterassilla on luvassa musiikin täyteisiä iltoja. Kotiinkuljetuspalvelu toimii myös vanhaan malliin.

Kauppias Kati Knuutila

Vasta parikymppinen Kati hyppää kauppiaan saappaisiin luottavaisin mielin. Pian tradenomiksi valmistuvalle Katille yrittäjänä toimiminen on ollut selvää jo pienestä pitäen, ja nyt hankitun kokemuksen myötä yrittäjäura sai alkunsa Putkilahden kyläkaupassa. Uusi kauppias on monelle kyläläiselle entuudestaan tuttu, sillä Kati on työskennellyt opintojen ohella Virran Puodissa. Asiakkaat ja kaupan toiminta on tullut jo niin tutuksi, että kauppiaaksi siirtyminen on tapahtunut lähes luonnostaan.

Kaupassa riittää myös paljon haasteita nuorelle yrittäjälle. Kaupan tulee olla kylänsä näköinen, ja kauppias toivookin kyläläisten kertovan kehitystarpeista. Kuten todettu kylä tarvitsee kaupan, ja kauppa kylän.

TERVEISIN KAUPAN VÄKI

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 2/helmikuu 2010]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke