www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Tuuli hiljaa henkäilee...

Luonto antaa jo pieniä mukavia makupaloja keväästä ja tulevasta kesästä. Mieli sen kun vain piristyy ja ulkona on vain ihana kävellä ja ihmetellä. Välillä täytyy oikein pysähtyä kuuntelemaan kaikenlaisia lintujen ääniä ja arvuutella, mikä lintu ääntelee. Keväässä on aina, ainakin itselläni, jotenkin odottava tunnelma. Mutta, miksi sitä mitään odottelemaan?! Täytyy tarttua hetkistä kiinni ja nauttia niistä ihan tuoreeltaan!

Kyläseuralla on kylläkin tulevana kesänä paljonkin odoteltavaa ja touhuakin riittää. Jo 12. Jazz´it pääsevät toteutumaan koulupuiston pihapiirissä! Kyläseura sai tänäkin vuonna Jyväskylän kaupungilta tukea tapahtuman järjestämiseen. Veikko Riikonen on ollut tiiviisti yhteydessä tuttuun puuhamieheen, Tapio Leinoon. Hän on taas loistavilla suhteillaan houkutellut kasaan mahtavat ja myöskin tutut esiintyjät! Meitä putkilahtelaisia ja muitakin Jazz -vieraita viihdyttää tänä kesänä: Jyväskylän Puhallinorkesteri, Jytke BigBand, Juhani Markola ... ja viime vuonna olleen välivuoden jälkeen Willie & The Wolves! Kyllä nyt taas saa jalat vipatusta ja korvat makeaa musiikkia!! JIHUU! Tervetuloa kaikille nauttimaan svengaavasta yhdessäolosta ! Toivotaan yhdessä lämmintä aurinkoa koko päivälle!

Lehden jo mennessä painoon on kylänraittiakin siivottu talkoohengessä. Paljon on taas lumen alta paljastunut roskia. Kiitos kaikille osallistujille! Siisti ja puhdas tienvarsi on erinomainen käyntikortti kylämme halki ajaville autoilijoille, motoristeille kuin pyöräilijöillekin. Toivottavasti pullakahvit maistuivat urakan jälkeen!

Kyläseuran hankkeelle on näytetty VESURISTA vihreää valoa. Vielä odottelemme TE -keskuksen päätöstä asiassa. Sitten voikin projekti alkaa; Kylätalo saa ilmalämpöpumppunsa ja uuden kattilan ja ulkorakennusta voidaan aloittaa kunnostamaan. Toivomme kovasti yhteistä talkoohenkeä myös tässäkin projektissa! Yhdessä tekeminen yhteisen asian hyväksi on tärkeää ja myös tuloksellista. On upeaa, että voimme pitää kylätalosta huolta ja näin myös hyödyntää sen käyttöä monipuolisesti kaikille tarvitseville!

Nautitaan kevään ihanista ja pienistä hetkistä...kesä jo mielessä.

Putkilahden kyläseuran puheenjohtaja Marjo Merivirta

MARJO MERIVIRTA

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 5/toukokuu 2010]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke