www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Ketterää kesää 2010

Peli-illat käynnistyvät maanantaina 31. toukokuuta 2010 kentällä kello 19:00, nyt mukaan kaikki uudet ja vanhat yhteisestä liikunnasta kiinnostuneet! Kutsu mukaan myös muita, ei tarvitse olla Ketterän jäsen! Ohjelmassa on ainakin rantalentistä, mahdollisesti myös jalkapalloa ... muitakaan lajeja ei ole suljettu pois.

Lasten ketteröinti on ohjelmassa juhannusviikon torstaina 24. kesäkuuta kello 18 eli tuntia ennen peli-illan alkua. Tarkoituksena on harjoitella kesäkisalajeja hiukan vapaammassa muodossa: mittaillaan ja kellotetaan tarpeen mukaan, mutta ei sarjajakoja eikä palkintoja. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tarkempaan suunnitteluun ja tapahtuman järjestelyihin, ota yhteys kettera(at)putkilahti.fi osoitteeseen! Jos kiinnostusta löytyy, ei ole mitään estettä järjestää vastaavia pikkukisailuja, “yleisurheilukouluja” tai vastaavia useamminkin.

Kanoottiretki on suunnitteluasteella. Tarkoituksena on vuokrata helppokäyttöisiä inkkarikanootteja (omiakin saa käyttää) ja tehdä pikkuretki kylän vesimaisemiin. Ehdota reittiä!

Kesäkisat järjestetään perinteestä poiketen arkipäivänä, eli torstaina 22. heinäkuuta ja alkaen hiukan aiempaa myöhemmin, kello 15.00. Vanhaan tapaan oheisohjelmaa, tarjoilua ynnä muuta. Ota yhteyttä, jos haluat osallistua kisatoimitsijana tai muussa järjestelyroolissa!

Urheilukenttä on vuosi vuodelta paremmassa kunnossa. Kentällä voi käydä pelailemassa myös seuran omien peli-iltojen ulkopuolella, ja kentän käytöstä voi sopia myös muiden seurojen tarpeisiin.

Paikkahan on mainio vaikkapa juniorijoukkueen leiripäivän paikkana, miksei myös yön yli, onhan koululla majoitusmahdollisuus.

Huoltorakennus on suorastaan häikäisevä (kuva ohessa), silti vielä työtä on jotta saadaan esimerkiksi kioskitoiminnalle hyvät puitteet.

Kentän kunnossapidosta kiinnostuneet, ottakaapa puheeksi peli-illoissa! PS: pikkupuustoa kentän reunoilta on tarkoitus taas harventaa, ja jos polttopuun tarvetta on, ottakaa yhteyttä!

Meitä jäseniä Putkilahden Ketterässä on tällä hetkellä hiukan yli 50 ja kasvusuunnassa ollaan. Tämän vuoden jäsenmaksulaput ovat liikkeellä. Jos et ole maksanut vuoden 2010 jäsenmaksuasi, voit tehdä sen myös omatoimisesti seuran tilille 516616-47099 (normaali maksu on 5 euroa), tarkemmat ohjeet nettisivuillamme.

Jäsenpaita tulee saataville myös lasten kokoina, värinä vaalea taivaansininen. Aikuisille kaikkia kokoja, naisille ja miehille omat paitatyyppinsä. Tiedustelut ja paitatilaukset: Katri Ruth, etunimi.sukunimi@putkilahti.fi, 050 5947959. Paidan hintahan on 15 euroa.

Uusinta Ketterätietoa löydät nettisivuiltamme http://kettera.putkilahti.fi tai kysymällä johtokunnan jäseniltä (yhteystiedot nettisivuilla).

LIIKKEELLÄ,
PUTKILAHDEN KETTERÄ RY:N JOHTOKUNTA

[Julkaistu Putkilahden kylälehdessä 6/kesäkuu 2010]

Nuorisoseura
 
Urheiluseura
 
Koulupuistohanke